Subheading

Prefab Aanbouw

Binnen 5 dagen meer woonruimte met een prefab aanbouw

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Waar je met elkaar wilt ontspannen. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer leefruimte en dus meer comfort. Dat is precies wat wij voor je verzorgen: meer woonruimte met onze aanbouw-opties. We hebben verschillende maten aanbouw, van diverse materiaalsoorten en met talloze afwerkopties voor zowel de binnenkant als de buitenzijde. Het is maar net wat jouw wens is. En het mooie: binnen vijf dagen staat je prefab-aanbouw er al. Ben je op zoek naar meer woonruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontwerp je eigen uitbouw

of neem contact met ons op

uitbouw voorkant

Kom langs in de showroom

Onze showroom laat jouw alle opties zien. Van het materiaal en de afmetingen, van de binnenkant tot de buitenzijde, van kozijnen tot elektra. Zo ervaar je onze bouwoplossingen van dichtbij en komen ze tot leven. Wel zo prettig, want jij moet er straks zelf in leven. Kom dus langs en loop letterlijk door onze prefab-aanbouwoplossingen heen. Uiteraard neemt één van onze bouwprofessionals je mee en vertelt over alle mogelijkheden.

7d2a0021

Ontwerp zelf je aanbouw met onze online configurator

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft. Van de gewenste afmeting van jouw aanbouw, tot een bakstenen of kunststoffen buitenzijde. Ook wat betreft de binnenzijde zijn er talloze opties, wel of geen afgewerkte wanden, diverse soorten wandlampen en schakelaars, tot wel of geen radiatoren. Zo heb je het ontwerp letterlijk zelf in de hand. En je krijgt direct inzicht in de bijbehorende kosten van de uitbouw. Heb je een specifieke wens die niet tussen de getoonde opties staat? Neem contact met ons op. Samen stellen we jouw ideale plaatje samen.

aanbouw zijkant

Eindeloze opties. Maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Onze slim doordachte bouwoplossingen zorgen er niet alleen voor dat we de prefab aanbouw snel kunnen plaatsen. Het zorgt ook voor een voordelige prijs, tegen de allerhoogste kwaliteit. Die kwaliteit kunnen we waarborgen doordat we alles in eigen beheer produceren. In onze eigen fabriek. Met de beste mensen en met effectieve en efficiënte processen houden we zo de complete regie. En kunnen we verzekeren dat er geen ongewenste verrassingen zijn. Zo leveren we prefab aanbouwoplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen. Snel, van hoge kwaliteit en tegen een voordelige prijs. Ervaar het zelf.

Ontwerp zelf je aanbouw met onze configurator

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Talloze opties: van materiaal tot afmeting
  • Direct inzicht in de kosten