Aanbouw in Utrecht

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Utrecht is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

Group 2@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Prefabriek homepage stap2test

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Content columns 3

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Utrecht en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw utrecht

Ontwerp zelf je uitbouw in Utrecht

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Utrecht? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Wist je dat…

Utrecht rijk is aan architectonisch erfgoed en bekend staat om zijn mix van historische en moderne gebouwen? Hier zijn een aantal leuke feiten over de cultuur en bouw  in Utrecht:

 • De oudste gebouwen in Utrecht dateren uit de Romeinse tijd, waaronder de fundamenten van de Romeinse vesting, die nog steeds te zien is.
 • Veel van de gebouwen in de binnenstad dateren uit de Middeleeuwen, zoals de gotische Domtoren, de hoogste kerktoren van Nederland, en de 14e-eeuwse Mariakapel.
 • Utrecht herbergt ook een aantal historische gebouwen uit de Nederlandse Gouden Eeuw, zoals het Rietveld Schröderhuis, dat in de jaren twintig werd ontworpen door de Nederlandse architect Gerrit Rietveld en wordt beschouwd als een meesterwerk van De Stijl-architectuur.
 • De stad heeft ook een aantal 19e-eeuwse gebouwen, zoals het stadhuis en het treinstation, die zijn gebouwd in de Nederlandse neorenaissancestijl.
 • Utrecht heeft de afgelopen jaren een aantal nieuwbouw- en renovatieprojecten gezien van oudere panden, die zijn ontworpen in een eigentijdse bouwstijl, zoals de nieuwe centrale bibliotheek en het muziekcentrum Vredenburg.
 • De stad heeft een aantal beschermde gebouwen en monumenten, waarvan vele wettelijk beschermd zijn, om het culturele erfgoed en het karakteristieke van de stad te behouden, zoals het Rietveld Schröderhuis en de Domtoren.
 • Utrecht herbergt ook een aantal indrukwekkende voorbeelden van industrieel erfgoed, zoals het Catharijneconvent, een middeleeuws klooster dat in de 19e eeuw werd verbouwd tot textielfabriek en nu dienst doet als cultureel centrum.
 • Utrecht heeft een aantal innovatieve bouwontwerpen, zoals winkelcentrum Hoog Catharijne, een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland met een interessante mix van historische en moderne architectuur.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten