Aanbouw in Amstelveen

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Amstelveen is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

bezoek onze showroom

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Al jouw wensen bekend?

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Binnen 5 dagen staat je aanbouw

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Amstelveen en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw amstelveen

Ontwerp zelf je uitbouw in Amstelveen

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Amstelveen? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

100% transparantie 

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Isolatiewaarde +++

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Wist je dat…

Amstelveen bekend staat om zijn mix van moderne en traditionele bouw? Hier zijn een aantal leuke feiten over de bouw en cultuur in Amstelveen:

 • Veel van de oudere gebouwen in Amstelveen dateren uit de 19e eeuw en zijn gebouwd in traditionele Nederlandse bouwstijlen, zoals Nederlands koloniaal en Nederlands neorenaissance. Deze gebouwen zijn te vinden in de binnenstad en in de oude dorpskern.
 • Amstelveen heeft ook een aantal modernistische gebouwen, waarvan vele zijn gebouwd in de jaren zestig en zeventig. Deze gebouwen worden gekenmerkt door hun functionalistische ontwerpen en minimalistische esthetiek.
 • De stad heeft een aantal nieuwe woningbouwontwikkelingen, die zijn ontworpen met een duurzame focus en waarin moderne technologieën zijn verwerkt, zoals zonnepanelen en geothermische systemen.
 • Het in de jaren zestig gebouwde Stadhuis is met zijn strakke lijnen en ruimtelijke opzet een voorbeeld van modernistische architectuur in Amstelveen.
 • Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is een interessant voorbeeld van hedendaagse architectuur in de stad, het is ontworpen door de Nederlandse architect Wim Quist.
 • Amstelveen is ook de thuisbasis van verschillende innovatieve en unieke bouwontwerpen. Een voorbeeld hiervan is het “Amstelkwartier”,  een verscheidenheid aan hedendaagse bouwstijlen.
 • De stad heeft ook enkele belangrijke voorbeelden van industrieel erfgoed, zoals het voormalige onderzoekslaboratorium van Royal Dutch Shell. Dit gebouw is omgebouwd tot een cultureel centrum.
 • Amstelveen heeft ook een aantal toonaangevende voorbeelden van duurzame en groene gebouwen, zoals de “Green Office”. De Green office is gebouwd om te voldoen aan de hoogste milieunormen en is gecertificeerd met verschillende duurzaamheidslabels, waaronder BREEAM Excellent.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten