Wat klanten over ons zeggen

4,9 ★★★★★ 170 reviews

 • Sophie Ultee ★★★★★ 5-07-2024
  Wat een fantastisch concept! Binnen 5 dagen een aanbouw. Alles wat je wenst is mogelijk en wordt uitgevoerd. Wat een fijn, hardwerkend en liefdevol team! Ik ga jullie missen!
 • Deborah van Emst ★★★★★ 30-06-2024
  Hele fijne ervaring met de Prefabriek. Vakkundig geholpen en goed meegedacht door het team bij zowel het ontwerp als tijdens de plaatsingsweek. In een week tijd een prachtig stukje extra huis erbij. Super blij mee!
 • Ali Naji ★★★★★ 21-06-2024
  Wij zijn vanaf moment 1 goed begeleid iedereen die wij contacten gaf netjes antwoord.Een aanrader
 • Adinda ★★★★★ 21-06-2024
  Dit is echt zo’n top concept!!! Wow in letterlijk 3 dagen hebben ze gewoon alles gefixt! Je kunt makkelijk in je huis blijven wonen (ja zelfs in Amsterdam in een klein huisje) en de gasten die onze uitbouw hebben geplaatst waren echt te gek! Ze zijn bekwaam, weten wat ze doen, betrouwbaar en zijn ook gewoon mega gezellkg! Ze denken helemaal met je mee en ik vond het echt geen probleem om ze de sleutel te geven en hun gang te laten gaan terwijl ik aan het werk was. Ik zou iedereen die een aanbouw overweegt, de Prefabriek aanraden!! Thanks again Kevin, Bradley, Jerome en de rest!!
 • Ernest H.A. Kuiper ★★★★★ 21-06-2024
  De Prefabriek doet wat ze belooft: een aanbouw in 5 dagen. Een mooie upgrade voor ons huis. Complimenten voor alle medewerkers op de bouwplaats en de teams betrokken bij de plaatsing. Een absolute aanrader!
 • Dieuwke Engelsma ★★★★★ 21-06-2024
  Wat een topconcept! Superblij met het resultaat en met de deskundigheid! En de aardige, vrolijke mannen natuurlijk!
 • Bauke van Dijk ★★★★★ 17-06-2024
  Heel fijn samengewerkt met de Prefabriek. Vanaf het eerste contact tot de oplevering. Zowel met de bouwvakkers als met de mensen op kantoor. Kan het iedereen aanraden om zijn huis te laten uitbouwen met behulp van een aanbouw van de Prefabriek!
 • Imane B ★★★★ 4-06-2024
  Op 29 maart een aanbouw laten plaatsen van 2,5 meter. Super tevreden hoe alles verliep. Alles verliep ook volgens afspraak en de aanbouw was alweer klaar na 5 dagen. Gedurende de 5 dagen zaten wij in het huis en hebben helemaal geen last gehad van de verbouwing. Zeker aan te raden!
 • Grepjunk Gamer ★★★★★ 2-06-2024
  Oktober 2020 onze 4,0 meter diepe aanbouw gekregen. We hebben bij meerdere partijen offertes aangevraagd. Prefabriek gekozen omdat zij als enige vier meter diepte in vijf dagen kunnen leveren en vier heipalen gebruiken i.p.v. twee wat de concurrent voorstelde. De webtool is geweldig, uitbouw is hetzelfde geworden als op de webtool. Het opname gesprek was erg prettig, al onze wensen inclusief nieuwe voordeur en openslaande deuren waren mogelijk, exceptioneel flexibel, erg prettig. De gesprekken met de tekenkamer professioneel en flexibel, tot in detail alle lampen en betimmering afgestemd. Zelfs in de Corona tijd exact op de dagen uitgevoerd zoals een jaar van tevoren was afgesproken. Tussendoor foto's vanuit de werkplaats en een schouwspel op de dag van plaatsing. Geen stap in de tuin van de buren gezet en omdat we de breedte iets gereduceerd hadden, zelfs de haag tussen de percelen niet verstoord. Afgetimmerd binnen de planning van vijf dagen en in de dagen erna de stukadoors hard gewerkt om meteen de hele huiskamer te stuken en de schilders hebben het prachtig afgewerkt. Echt een aanrader om deze extra investering te doen, dan is je hele beneden verdieping meteen af. Nazorg zorgzaam en tot in het kleinste detail uitgevoerd, echt dikke vijf sterren. Prefabriek bedankt!
 • Esmeralda Molendijk ★★★★★ 31-05-2024
  Heel fijn bedrijf, werkt netjes af tot in de details! Absolute aanrader.
 • Coen Smiers ★★★★★ 31-05-2024
  Goede ervaring! Snel, kundig en vriendelijk team. Werkzaamheden gaan supersnel, dat is wel intens - op een goede manier. Communicatie was goed, ook als er even iets opgelost moest worden.
 • Maaike Boerlage ★★★★★ 17-05-2024
  Zeer tevreden met het gehele team van de Prefabriek; aanrader voor een ieder die op zoek is naar een hoogwaardige aanbouw i.c.m. beperkte overlast; in 5 dagen geplaatst!
 • T G ★★★★★ 10-05-2024
  All done within 5 days and the result looks amazing!
 • Tamara van Dijk ★★★★★ 7-05-2024
  Wat een topbedrijf is dit en wat een geweldig resultaat! Vanaf dag één heb ik alle vertrouwen in ze gehad en dat was terecht. In dit bedrijf heerst niet alleen een leuke werksfeer er geldt zeker ook echte 'Can do' mentaliteit. Niets was te veel gevraagd of een probleem (wat niet opgelost kon worden). Dat maak je niet vaak mee. Binnen een week stond de aanbouw achter ons huis, keurig afgewerkt een wel. We zijn ongelofelijk blij met de uitbouw. Mooi kwaliteit! Mocht het nog niet duidelijk zijn. Ik raad De Prefabriek van harte aan. Super dank voor de goede service, het spektakel en de gezelligheid.Groet Tamara
 • Lisa Schandelmeyer ★★★★★ 18-04-2024
  Great communication, amazing service and all employees always very friendly. The extension looks great and the placement was done on time, very fast and professional. Highly recommend!!
 • Ludvie Mailuhu ★★★★★ 12-04-2024
  Prachtige uitbouw door professionele teamWij zijn ontzettend blij met het werk dat De Prefabriek heeft geleverd voor de uitbouw van ons huis. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project, was hun professionaliteit en vakmanschap uitmuntend. Het team was zeer deskundig en behulpzaam gedurende het hele proces. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en zorgen en werkten nauw met ons samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies was wat wij voor ogen hadden. De kwaliteit van het vakmanschap was ongeëvenaard. De uitbouw was niet alleen prachtig ontworpen maar ook stevig gebouwd met oog voor detail. Wij zijn onder de indruk van de aandacht voor kwaliteit en het streven naar perfectie dat het team heeft laten zien. Daarnaast was het team van De Prefabriek uiterst professioneel en punctueel. Ze hielden zich aan de afgesproken deadlines en het project werd voltooid binnen het vooraf besproken budget. Kortom ik kan De Prefbriek niet genoeg aanbevelen voor hun uitstekende werk. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel uitbouw bedrijf zoek dan niet verder. De Prefabriek is de juiste keuze. Mvg Ludvie Mailuhu & Jessica klik
 • Ben Timmerman ★★★★★ 12-04-2024
  Binnen een week plaatsing van een grote aanbouw terwijl onze woonkamer bewoonbaar is gebleven. Fantastische service, kwaliteit en begeleiding!
 • Marc Boogert ★★★★★ 4-04-2024
  De prefabriek bestaat uit een super enthousiast team! Ze denken met je mee, houden zich aan de afspraken en communiceren duidelijk. Het is leuk om even te kijken wanneer de aanbouw in de fabriek wordt gebouwd. Op locatie wordt netjes gewerkt, duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en de boel wordt netjes achtergelaten . Een absolute aanrader!
 • Martijn ★★★★★ 11-03-2024
  Zelfs met een wat specifieke bouw weten ze raad.Onze aanbouw was niet recht toe recht aan maar ook dit hebben ze prima opgelost en 5 dagen is 5 dagen .
 • Bird manz (MuscleBird) ★★★★★ 8-03-2024
  Perfect! Aan te raden. Binnen een week 3,5 meter aan de woonkamer aangebouwd. Helemaal perfect en communicatie is erg duidelijk en prettig
 • Manfred Baas ★★★★★ 9-02-2024
  Wauw wauw wauw!Wat een fantastisch bedrijf, van a tot z!Fantastische medewerkers waar je in een week tijd enorm veel mee meemaakt!Niks is teveel! Helemaal top!Zijn enorm blij met onze aanbouw!!Kevin, senne en team prefabriek bedankt voor jullie inzet deze week!
 • Krik Wefers Bettink ★★★★★ 24-01-2024
  Wat een fantastische organisatie, heel indrukwekkend. Allemaal, van de bouwers tot aan de achterkant stuk voor stuk klantgericht en altijd bereid mee te denken in oplossingen. De aanbouw is prachtig. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, heel betrouwbaar. Ik heb vaak te maken met bouwwerkzaamheden vanuit mijn bedrijf, maar zelden zijn het zulke vakkundige en vriendelijke medewerkers. Heel veel dank team de Prefabriek!!
 • Otidilson Tuitel ★★★★★ 21-12-2023
  Wij zijn echt super blij met onze nieuwe stukje woning!!Wat een toppers zijn het daar bij de Prefabriek!! Stuk voor stuk mensen met kennis van zaken en ook nog eens heel klantgericht!!. Bedankt voor het meedenken mannen en heel veel succes met jullie verdere uitbouw van jullie onderneming!!Groetjes Oti en Ivette
 • Erik van der Kuijl ★★★★★ 26-07-2023
  We zijn super blij met de aanbouw. Het is natuurlijk best wel spannend dat een aanbouw over je huis heen wordt gehesen maar alles is top georganiseerd. Prettige en goede communicatie met Thijs en Rens, de bouwploeg en kantoor. Van offerte tot oplevering verliep erg prettig, een heel fijn bedrijf.
 • Kasper De Rijke ★★★★ 16-07-2023
  We hadden een afspraak op zaterdag met de eigenaar voor het maken van een offerte voor een uitbouw. Dit ging snel en efficiënt en erg duidelijk. Het terrein is meteen ook de productie lijn. Het is uitstekend georganiseerd, een mooi bedrijf. Zoek je een uitbouw voor je huis, maak dan in ieder geval een afspraak met dit bedrijf in Amsterdam.
 • Martijn Tasma ★★★★★ 4-07-2023
  Wij waren zeer tevreden over het gehel proces bij de Prefabriek, om een aanbouw aan onze keuken te plaatsen. Vanaf de start van het proces tot de uiteindelijke levering hebben we meerdere malen geschakeld op een professionele klantgerichte manier, en we zijn uiteindelijk enorm tevreden met het uiteindelijke resultaat. Petje af voor de prefabriek!
 • Maurits Bloemendal ★★★★★ 27-06-2023
  Wat een feestje om te werken met de Prefabriek!!! Twee aanbouwen (+44m2 totaal) laten plaatsen door het team van Rens en Thijs. Oneindig veel opties mogelijk en zeer flexibel in het meedenken over problemen die je tijdens het plaatsen (verloren rioolbuizen bijvoorbeeld) aantreft.Personeel is zeer vriendelijk, houden van een dolletje en werken zeer netjes op locatie. Zelfs bij 30+ Celsius werkt iedereen keihard door. Kortom heel blij met onze uitbouwen, niet het goedkoopst maar kwalitatief zeker een van de beste!
 • Victor ★★★★★ 1-06-2023
  Fijne partij om mee samen te werken. Praktische jongens waar er voor alles een oplossing is! Alles is uiteindelijk opgeleverd zoals beloofd ook al was er een (begrijpelijk) foutje gemaakt in de tekeningen. Werd niet moeilijk over gedaan. Het geweldige team onder leiding van Jerome heeft hier de boel alles in goede banen geleid. Ook het aanloop traject was vanuit de prefabriek erg goed. Ondanks dat dit nogal lang bij mij was (door redenen buiten de prefabriek om). Ik ben zeer tevreden en zou het zo weer doen. Echt super blij mee en iedereen die hier komt kijken vindt het prachtig!
 • Hanneke Lenders ★★★★★ 19-03-2023
  Als je twijfelt over in zee gaan met de Prefabriek: gewoon doen. Ze zorgen echt voor een zorgeloos proces. Vooraf is alle communicatie helder, je hebt alle tijd/rust om de aanbouw precies te maken zoals je wil. Tijdens de plaatsingsweek zelf hoef je nergens over na te denken, en wat mij betreft het belangrijkste: ook over de afronding en puntjes op de i zijn echt super bij deze mensen. Tuurlijk verloopt tijdens zo'n verbouwing niet alles precies zoals verwacht, maar alles wordt supergoed opgelost en netjes afgeleverd tot in de kleinste details.
 • Rebecca van der Tholen ★★★★★ 3-03-2023
  Ontzettend blij met de samenwerking en het verloop van dit traject. Iedereen is heel vriendelijk en het zijn allemaal echte vak mensen. De aanbouw stond in 5 dagen en ook het stuc en schilderwerk wat daarna nog is gedaan bij ons binnen is prachtig geworden. De communicatie verliep ook vlekkeloos. Bedankt ook Demi-Jean voor het snelle beantwoorden van al onze e-mails met vragen! We konden ook bij De Prefabriek even kijken toen ze de aanbouw aan het maken waren. Heel tof dat dat kon. Ik zou iedereen aanraden met De Prefabriek in zee te gaan. Je krijgt enorm veel waar voor je geld.
 • Wendy Schippers ★★★☆☆ 20-01-2023
  Update 20 Januari, hebben een goed na gesprek gehad met Thijs waarin e.e.a is besproken en er begrip is getoond voor onze situatie en de frustratie/stress die daar bij is gekomen. Vanaf hier gaan we voorwaarts.——————————————————————-/Dec 2022Helaas niet zo'n mooie ervaring als andere hier. We zijn ondertussen 6 weken verder na plaatsen van de aanbouw. Er zijn bij ons wat dingen niet helemaal gegaan zoals gepland waardoor er veel tijd is verloren gegaan en we niet verder konden werken zoals gepland. In het begin dachten we dat we goede afspraken hadden gemaakt maar door communicatie liep het niet helemaal zoals gepland. Dat is de rode draad in onze ervaring. De aanbouw zelf zijn we tevreden mee. De afwerking mag beter. Er zitten krassen in het hout, steentjes lopen niet allemaal gelijk, en we zijn zelf op het dak gegaan en hebben e.e.a gemeld wat niet goed afgewerkt was. Hebben deze lijst ook gemaild maar door het niet op komen dagen zoals afgesproken hebben we uiteindelijk lekkage gehad in de aanbouw. Na escalatie is dit opgelost maar we zitten wederom te wachten ons contact bij de Prefabriek om de laatste dingetjes af te ronden. Is helaas weer niet op komen dagen op afspraak.Kortom, de Prefabriek lost het wel op maar het duurt lang, communicatie gaat scheef en uiteindelijk heeft het ons veel emailtjes, belletjes, energie en stress gekocht. Dit had naar onze mening anders gekund als de communicatie beter was geweest.
 • K. El ★★★★★ 14-12-2022
  Wat een ontzettend goed bedrijf om je uitbouw te realiseren.Vanaf het contact moment open en transparant naar mij geweest.Via de site een ontwerp en offerte aangemaakt. Duidelijk en overzichtelijk prijsopgave.Tijdens de intake een heel fijn en goed gesprek gehad met Thijs. Te samen het ontwerp doorgenomen en verdere wensen aangevuld. Wat een aardige top gozer is dat. Een kerel van goud. Ook alles stap voor stap uitgelegd. Kreeg een rondleiding van het bedrijf met uitleg welke stappen er ondernomen worden om de uitbouw te realiseren.Ik zelf had nog wat aanvullend vragen, de dames die ik aan de lijn kreeg waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ik wil ze enorm bedanken voor hun geduld door de vele belletjes die ik pleegde met nog wat vragen en verzoekjes.De jongens van het tekenen en inmeten, die langs zijn geweest waren heel vriendelijk en duidelijk. Namen hun tijd zodat ik bepaalde keuzes kom maken. Van bijvoorbeeld het uitzoeken van de exacte steen. Toppers.Tijdens de start van de week van realisatie van de uitbouw, twee fijne jongens die zich bezig hielden met de werkzaamheden in en rond het het huis. Kleine Thijs en Michel wat ben ik jullie dankbaar voor jullie zorgvuldigheid en proffesionele werkhouding. Ook erg veel met jullie kunnen lachen en tijdens het harde werken openstaan om vragen te beantwoorden. Hardwerkende mensen met hun hart op de goeie plek. Bedankt jongens.Laatste dag van de verbouwing was een echt feest. Tijdens de oplevering alles afgegaan om de uitbouw te controleren, erg netjes. Thijs, Rens, kleine Thijs en Michel bedankt voor de gezelligheid en het lachen. Jullie zijn altijd welkom om langs te komen.Bedankt Pre fabriek voor het realiseren van onze droomhuis. Top bedrijf met de juiste instelling om goed werk af te leveren.Voor andere mensen, dit is het bedrijf die je uitbouw goed realiseert.
 • Annemiek Jacobs ★★★★★ 12-12-2022
  Echt een aanrader ! Ze doen ook echt wat ze zeggen. Een top-team met stuk voor stuk harde werkers die met je meedenken. Het ontwerp is briljant, de uitvoering nog beter ! Bedankt Thijs, Rens, Yorick, Jerome, Miguel, Jay en andere collega's ! Wij zijn heel blij met jullie :)
 • Kirsten Snoek ★★★★★ 15-11-2022
  We zijn superblij met de aanbouw van de Prefabriek. Bizar hoe dat allemaal in 5 dagen gerealiseerd wordt, maarr het ziet er super uit. Alles is volgens planning verlopen en verder een goede communicatie en aardige mensen. Top!
 • Sylvain Bergs ★★★★★ 1-11-2022
  We at Bonfire Media were allowed to make a commercial video for this top company. This allowed us to see what beautiful products they make and what great staff there are to work with. Recommended!
 • Ronald Focke ★★★★★ 1-11-2022
  Super mooie aanbouw geleverd. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Open en eerlijke communicatie. Alle vragen kan je stellen en worden beantwoord. Typisch: Zeggen wat je doet en doen wat je zegt bedrijf. Een echte aanrader.
 • B Sprokholt ★★★★★ 18-10-2022
  Ik zou het iedereen aanraden. In 5 dagen een aanbouw is toch te gek voor woorden. Alles wordt voor je geregeld en de service is erg flexibel. Fijne mensen en een mooi resultaat
 • Michaël Gort ★★★★★ 13-09-2022
  Prima advies en tussentijds ook de mogelijkheid gehad om een aantal zaken te wijzigen. Ook tijdens de week van de plaatsing verliep alles soepel. Er is hard doorgewerkt door de mannen om alles op vrijdag aan kant te hebben. We zijn erg tevreden en gaan zeker genieten van de extra ruimte.
 • Royco ★★★★★ 5-07-2022
  Superbedrijf! Communicatie, uitvoering en kwaliteit is gewoon dikke 5 sterren. Ik raad dit iedereen aan die denkt aan een aanbouw. Binnen 5 dagen ben je klaar!!
 • Roy vB ★★★★ 19-06-2022
  We hebben 3 meter aan laten bouwen met dakraam en schuifpui. Enorm blij met de jongens van de PreFabriek, die snel waren, hun afspraken zijn nagekomen en een mooie uitbouw hebben neergezet!
 • Yvonne Bakker ★★★★★ 9-06-2022
  Tot in de puntjes geregeld, snel en goed. Mooi resultaat. Goede en persoonlijke communicatie.
 • Nico De Boer ★★★★★ 11-03-2022
  Zeer tevreden over het geleverde werk, geweldig personeel en ze komen hun afspraken na.
 • phyllisruisendaal ★★★★★ 17-02-2022
  Super fijn bedrijf, fijne mensen en een fantastische uitbouw. Een aanrader voor iedereen!
 • Annemieke van den Heuvel ★★★★★ 17-02-2022
  Heel tevreden, Goede communicatie, goed bereikbaar en nette werkmensen. Team is goed op elkaar ingewerkt. Prijs berekenen op de website is heel transparant en ook bijna gelijk aan de daadwerkelijke prijs. Dat is elders soms wel anders, daar zat soms duizenden euro's verschil tussen de website prijs en de echte prijs. Hier heel duidelijk. Heel tevreden over de aanbouw. Geen minpuntjes eigenlijk. Aanrader!
 • F H ★★★★★ 8-02-2022
  Ons huis is erg mooi geworden! Snelle acties geweldige nazorg! Alles goed geregeld, komen afspraken perfect na. We hebben meteen veel meer ruimte echt een heel ander huis, we zijn erg blij met het resultaat. We kunnen niet anders dan alleen maar goede dingen vertellen over De Prefabriek! Echt een aanrader!!
 • Tristan Bains ★★★★★ 12-12-2021
  Vorig jaar zomer (2020) hebben we onze dubbele aanbouw laten plaatsen door de Prefabriek. We zijn nog altijd erg tevreden met het resultaat, met name met de grote lichtstraat in het dak.
  De aanbouwen werden keurig volgens schema geplaatst, en communicatie met ons en onze architect verliep soepel.
  Service vooraf en na afloop zijn we ook erg tevreden over, Thijs en Eric reageerden snel op onze vragen en laatste opleverpuntjes.
 • Erik Hagens ★★★★★ 29-10-2021
  Een complete aanbouw in 5 dagen, kan dat? Dat kan zeker met de Prefabriek! Door het goed uitgedachte concept, de ervaring van het bedrijf en de specialisten welke hier werken lukt het ze om in 5 dagen een knap staaltje werk af te leveren. Al onze wensen welke wij voor ogen hadden zijn verwerkt in het ontwerp van de aanbouw. Niks was te gek :). Tijdens het proces zijn wij goed begeleid en zijn al onze vragen beantwoord.
  Dank voor alles Prefabriek!
 • Romina Ferrero Scholte ★★★★★ 27-10-2021
  Erg tevreden over de Prefabriek. Denken goed mee met alle keuzes die er zijn. Duidelijke communicatie en een snelle reactie bij vragen. Wij zijn erg blij met onze uitbouw!
 • Tessel den Boer ★★★★★ 6-09-2021
  Heel fijne ervaring met De Prefabriek! De aanbouw is vakkundig, snel en netjes geplaatst. Professionele en prettige mensen. We hadden gaandeweg de werkzaamheden een aantal vragen en er werd tijd gemaakt en genomen om deze te beantwoorden. Super!
 • John van der Horst ★★★★ 27-08-2021
  Uitbouw in 5 dagen, super mooie uitbouw. Weinig overlast, snelle uitbreiding van je woning tov reguliere bouw.
 • Markus Torenstra ★★★★ 26-08-2021
  Wat een super idee, een uitbouw in paar dagen! Zo blij dat we niet weken in de overlast hebben gezeten. alles wordt netjes besproken van te voren en keurig geplaatst. Daarna nog 1 week stukadoor, vloeren jongens en verven en je uitbouw is echt helemaal af in 2 weken. Klasse hoe jullie dit doen.
 • Judith Lezer ★★★★★ 13-08-2021
  Heel blij met de keuze voor de Prefabriek. Een geoliede machine met een goed team! Van het begin tot aan het eind, meedenkend en goede sfeer. Leuk om voor zo’n korte periode daar deelgenoot van te zijn. Een aanbeveling waard!
 • Inez van Korlaar ★★★★★ 21-07-2021
  Ik ben heel blij met de keuze voor een uitbouw van de Prefabriek. Ze komen hun afspraken echt na, 5 dagen is ook echt 5 dagen: Op vrijdag werden de heipalen geschroefd, maandag begon het sloopwerk en de vrijdag daarna om 12 uur was de uitbouw al af: inclusief radiator, spotjes, buitenkraan etc. De communicatie loopt makkelijk en alle mannen die we gezien hebben bij de bouw zijn echte vakmensen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je een uitbouw wil maar geen zin hebt in een verbouwing die maanden duurt.
 • A Google User ★★★★★ 21-07-2021
  Ik ben heel blij met de keuze voor een uitbouw van de Prefabriek. Ze komen hun afspraken echt na, 5 dagen is ook echt 5 dagen: Op vrijdag werden de heipalen geschroefd, maandag begon het sloopwerk en de vrijdag daarna om 12 uur was de uitbouw al af: inclusief radiator, spotjes, buitenkraan etc. De communicatie loopt makkelijk en alle mannen die we gezien hebben bij de bouw zijn echte vakmensen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je een uitbouw wil maar geen zin hebt in een verbouwing die maanden duurt.
 • Leslie Baker ★★★★★ 10-06-2021
  Hoe ze daar een uitbouw maken, echt te gek
  Voor iedereen een wenst.
 • Anna Schuijt ★★★★★ 19-05-2021
  Geweldig Team, werken alles netjes af. Monteurs ter plaatse zijn vakmensen, die snel en nauwkeurig werken. Een heel mooi eindresultaat !
  Een aanrader als je extra woonruimte wilt, zonder de stress van een totale verbouwing.
 • anita hijlkema ★★★★★ 18-05-2021
  Betrouwbare partner in de aanbouw wereld. Goede begeleiding in keuze en bouwproces. Vriendelijke en vakkundige mensen met verstand van zaken. Goede communicatie tijdens hele proces. Hele mooie aanbouw van 5,3 x 2,5 m geplaatst door hardwerkende, beleefde medewerkers. Nette bouwplaats. Restpunten snel opgelost. Reageren snel op vragen via mail of telefoon. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Echt een aanrader als je er geen zin in heb om 6 weken in de troep te zitten met traditioneel bouwen. Kortom super tevreden.
 • Rob Eisenberger ★★★★★ 25-04-2021
  Door de Prefabriek een aanbouw laten plaatsen van 11 meter bij 3,5 meter.
  Gedurende hele proces vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en resultaat is geweldig. Heel belangrijk, Prefabriek komt na wat ze afspreken en dat lijkt heel normaal, maar is helaas niet bij alle bedrijven zo.
  Prefabriek is een AANRADER!
 • michael schuit ★★★★★ 13-04-2021
  Een geweldig bedrijf! Niet alleen in kwaliteit, maar ook in communiceren en het denken in oplossingen! Top bedrijf!!
 • Dean ★★★★★ 26-03-2021
  Wij zijn zeer tevreden met onze uitbouw. Een bedrijf met een geweldig team! Al het contact verliep soepel en afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!
 • Sander Keuken ★★★★★ 21-03-2021
  De samenwerking met de mannen van de Pre(t)fabriek verliep heel goed. Geweldig wat zij in 1 weekje tijd en met zoveel plezier samen neerzetten. Wij zijn heel blij met de extra woonruimte!
 • Frans Tabak ★★★★★ 18-03-2021
  Na een lange voorbereiding en meerdere leveranciers benaderd te hebben voor een turn-key levering, heb ik gekozen voor DePrefabriek.
  Keuze gemaakt op grond van:
  - Programma van eisen
  - Uitstraling productielocatie
  - Vertrouwen
  - Prettige en duidelijke communicatie
  - Prijsstelling.
  Demontage,Levering, montage en afbouw:
  - Vakbekwame en vriendelijke mensen.
  - Alles binnen de afgesproken planning opgeleverd naar volle tevredenheid.
  Conclusie:
  Het is toch een hele ingreep en best spannend of alles uitkomt wat er besproken is. Ik kan niet anders zeggen dat alle afspraken keurig zijn nagekomen en de kwaliteit tot dusver uitstekend is.
  Indien nodig heeft men een nazorg team beschikbaar en het fijne is dat zij als service na oplevering ongevraagd alles nog eens nalopen en controleren.
  Persoonlijk zou ik bij een ieder DePrefabriek aanbevelen.
 • Vikas Munshi ★★★★★ 14-03-2021
  Super happy with the outcome. It took a little longer waiting to start but once started the work was done in a jiffy. We placed 4 meter extension with harmonica doors at the rear of our house and although it is a prefab, it fits seamlessly into the existing structure. Delighted with the results.
 • Jennifer van der Geer ★★★★★ 10-03-2021
  Wij zijn echt superblij met de Prefabriek. Het heeft echt ons verwachtingen meer dan overtroffen. De jongens werken hard en niets is te veel. Thijs is een geweldige aardige man waar alles mee te bespreken valt. Ik zou iedereen aanraden voor hen te gaan aangezien 5 dagen perfect is! Super bedankt voor onze mooie aanbouw.
 • Esther Overbeek ★★★★★ 26-02-2021
  Wij zijn erg tevreden over de Prefabriek. Het contact over ontwerp, planning en werkwijze verliep erg prettig. Restpunten na de plaatsing zijn netjes opgelost. Toen (buiten de schuld van de Prefabriek) de vloerverwarming lek bleek te zijn hebben zij dit zeer snel opgelost. Esthetische punten die buiten de offerte lagen zijn extra uitgevoerd. Echt een fijn bedrijf!
 • sven Teeuwen ★★★★★ 23-02-2021
  Onwijs tevreden. We hebben best lang gezocht naar een goede partij waarmee je echt een klik hebt. Daarnaast geen last van rommel en binnen een week waren ze klaar. Klant op 1, vriendelijke, professioneel en niet voor alles een factuurtje!Zeker aan te raden!
 • Pepik Henneman ★★★★★ 22-02-2021
  Hallo mensen, wij hebben eind vorig jaar in 6 maanden ons huis helemaal gerenoveerd. Omdat er geen aannemer te vinden was om de klus te klaren zijn wij zelf met 6 verschillende partijen in zee gegaan: opbouw, slopen, afwerken, electrician, loodgieter, betonvloerman, isolator, en Thijs en zijn team van de Prefebriek. De Prefabriek steekt boven uit met uitstekende service en kwaliteitscontrole. Thijs gaat door tot het perfect is. Dat wordt verbouwen pas echt leuk!
 • Linda D ★★★★★ 20-02-2021
  In november 2019 is onze uitbouw door De Prefabriek geplaatst. We zijn er erg blij mee. Geen standaard omdat de uitbouw aan de zijkant van het huis moest komen, maar dit was geen probleem. Goed meegedacht met aanpassingen om het passend te maken bij bestaande woning. Aanrader!
 • lotte santifort ★★★★★ 15-02-2021
  We zijn heel tevreden met onze mooie aanbouw, compleet naar onze wensen gemaakt! Thijs en zijn mannen hebben ontzettend hard gewerkt en meegedacht, om ondanks de tegenvallers die we in onze tuin tegenkwamen, toch iets moois neer te zetten. Daarnaast moet zeker genoemd worden de snelle en heldere communicatie, heel fijn! Er wordt met je meegedacht, er wordt gedacht in oplossingen ipv problemen.Ik zou de pre-fabriek zeker aanraden!
 • Frans van Hoogstraten ★★★★★ 14-02-2021
  Wij hebben in februari een aanbouw laten plaatsen door de Prefabriek in Amsterdam. Ook wij zijn zeer onder de indruk van hun professionaliteit en werkwijze. Het was veel werk, maar ze hebben het echt in 5 dagen geflikt.Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de paar kleine onvolkomenheden bij oplevering (heb je altijd) worden snel opgepakt.Ook de extra diensten als het realiseren van een doorbraak (met stalen bint) en aanleg van vloerverwarming zijn zeer netjes uitgevoerd.Top werk, zou ze zeker aanraden!
 • Lotte Rietveld-Koorndijk ★★★★★ 11-02-2021
  Wij zijn heel erg tevreden over de Prefabriek en hadden ons geen betere partij kunnen wensen.Al vanaf de oriëntatie- en ontwerpfase van onze aanbouw dacht Thijs Wesseling super goed met ons mee. Tussentijds, toen de aanbouw in productie was, mochten we komen kijken in de fabriek. Heel leuk! Het contact met Thijs en de andere mannen verliep soepel en prettig. De Prefabriek heeft voor ons echt topwerk geleverd. Het was niet bepaald een simpel recht stukje dat er even aangezet moest worden, maar een uitbouw van 3 bij 4.8 meter met een aantal uitdagingen. Omdat we aan een laan wonen met veel grote bomen, was het plaatsen van de aanbouw nog wel spannend. Dit heeft de Prefabriek heel goed en professioneel gedaan, inclusief het regelen van de benodigde vergunningen. De complete aanbouw stond uiteindelijk, zoals beloofd, binnen een dag.Het werk bij ons op locatie om de aanbouw af te werken was binnen 2 à 3 dagen gedaan. Heel knap, aangezien die van ons in veel opzichten afweek van een ‘standaard’ uitbouw. Ze hebben echt maatwerk geleverd. De jongens die bij ons aan het werk zijn geweest zijn echt vakmannen. Super vriendelijk, vrolijk en heel prettig in de omgang. Het was gewoon leuk om ze te zien werken. Kortom: echt een aanrader!Wij genieten inmiddels twee weken van ons extra stukje huis (dat is bij ons een eetkamer aan de keuken geworden) en kunnen de Prefabriek iedereen aanbevelen.
 • lauraine meryl groen ★★★★★ 9-02-2021
  De prefrabriek reageerde al binnen twee weken. Daarvoor zoveel offertes opgevraagd en niks van gehoord of hele dure prijzen. De website geeft je meteen een goed beeld van de opties en hoe het eruit gaat zien en een globale prijs indicatie. Dit was voor ons doorslaggevend. We zijn wezen kijken in de showroom en dit gaf een goed gevoel en was heel erg leuk om te zien hoe het gemaakt wordt en dat je nog wat opties kan door spreken. De uitbouw is in 5 dagen geplaatst en er is altijd een aanspreekpunt die je kan bellen. Alles wordt netjes afgeschermd, waardoor er bijna geen rommel is. Ook heel fijn dat ze hele goede stucadoors en schilders hebben voor de afwerking. En een check up bij de laatste dag alles doornemen of alles netjes is afgerond.
 • Koen Diets ★★★★★ 5-02-2021
  Snelle levering/plaatsing (ja, echt binnen 5 werkdagen), klantvriendelijk en deskundig. Twee weken lang bouwen ze je aanbouw in hun eigen loods, daarna vijf dagen op locatie. Kies je voor afwerking binnen, dan komt dit uiteraard daarna nog.Prefabriek heeft ook bij ons een prachtige aanbouw geplaatst. Zie foto's voor het resultaat vlak na de plaatsing!
 • Bjurn Breider ★★★★★ 1-02-2021
  Een super gemotiveerd bedrijf, wij hebben in november 2019 de aanbouw laten plaatsen. We zijn er erg blij mee en zouden eenieder dit bedrijf aanbevelen. Ga zo door!!!.
 • Ruben Burger ★★★★★ 17-01-2021
  Eind januari 2020 heeft De Prefabriek bij ons een uitbouw van ongeveer 2,5x4,5 geplaatst. Vanwege het snelle plaatsen hebben we gekozen voor De Prefabriek en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad.Aangezien de uitbouw niet ter plekke opgebouwd wordt is het natuurlijk even spannend hoe het allemaal in elkaar past, maar dat hebben ze allemaal uitstekend onder controle. Ook voor de kleine punten die we tijdens het plaatsen nog tegen zijn gekomen (voornamelijk mbt bestaande elektra) worden met zorg en aandacht opgepakt en opgelost.Het contact met Thijs en ook de heren die in huis aan het werk zijn geweest verliep soepel en gemakkelijk en dat maakt dat je in korte tijd zonder al te veel kopzorgen er een flink stuk woonruimte bij krijgt.
 • Waldy Pollack ★★★★★ 12-01-2021
  De prefabriek zijn toppers. Ik kan ze zeer zeker aanbevelen.
 • D. van W. ★★★★★ 11-01-2021
  Super, zeer vriendelijke en aardige werk lui. Komen op tijd, werken netjes. Werken alles netjes af en komen keurig de nazorg doen. Mooi en kwalitatief goed product! Denken met je mee, eigenlijk zijn alle wensen mogelijk. Ze denken in oplossingen. Zeker een aanrader. 1 dag heijen, maximaal 5 dagen werklui en dan nog nazorg. Super snel. Top product!
 • Jeroen Mekkelholt ★★★★★ 4-01-2021
  Vorig jaar door de Prefabriek een uitbouw laten plaatsen en we zijn er helemaal gelukkig mee. Alles liep volgens planning en ook de nazorg is prima geregeld met persoonlijk contact. Een aanrader dus!
 • A M ★★★★★ 23-12-2020
  Vorige maand onze uitbouw laten plaatsen en wat zijn we er blij mee! Het is precies geworden zoals we wilden en echt top dat dit gewoon binnen 5 dagen mogelijk is! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en alles verloopt zeer professioneel! Hardwerkend en groeiend bedrijf met echt alleen maar leuke medewerkers, van offerte verzorging tot het daadwerkelijke klusteam (toppers Jerome, Jorn en David! ) en de heren van de nazorg (extra bedankje aan Rens die op z'n vrije dag nog naar ons toe kwam ivm radiator problemen!). Kort gezegd, wij zijn zeer tevreden en zouden De Prefabriek bij iedereen aanraden. Thijs, Eric en Laura, bedankt!
 • Tibert van der Loop ★★★★★ 3-12-2020
  Snel, mooi resultaat, duidelijke afspraken, goede nazorg. We zijn er erg blij mee. Aandachts puntje voor oude huizen is het gelijk krijgen van de rechte nieuwe vloer met de minder rechte vloer van het oude gedeelte van de woning.
 • René Lünnemann ★★★★★ 1-12-2020
  De Prefabriek heeft een gemotiveerd betrokken team. Niets is teveel gevraagd, mits het redelijk blijft. Ze denken goed mee. De planning is goed gegaan. Met het resultaat van de aanbouw en afwerking ervan zijn we zeer tevreden over. Bedankt.
 • Anoniem Anoniem ★★★★★ 30-11-2020
  Twee weken terug een aanbouw laten plaatsen door De Prefabriek. We zagen er best tegenop, je weet niet wat je allemaal te wachten staat, je moet het allemaal overgeven. Maar wat is het meegevallen! De jongens werken keihard en supernetjes. Als er iets is of was kon je dat gelijk vragen en ze kwamen meteen met goede uitleg. Voor de verbouwing zijn we goed geïnformeerd door Thijs, waardoor we wisten wat er stap voor stap gingen gebeuren. Alles klopte, van dag tot dag. En ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat, na 5 dagen een uitbouw en ze laten alles netjes achter, alsof er nooit een verbouwing is geweest. We zijn ontzettend blij dat we voor De Prefabriek hebben gekozen destijds. En alle werknemers, echt waar, een dikke pluim voor jullie 👍👍👍😊
 • Renate Renate ★★★★★ 30-11-2020
  Twee weken terug een aanbouw laten plaatsen door De Prefabriek. We zagen er best tegenop, je weet niet wat je allemaal te wachten staat, je moet het allemaal overgeven. Maar wat is het meegevallen! De jongens werken keihard en supernetjes. Als er iets is of was kon je dat gelijk vragen en ze kwamen meteen met goede uitleg. Voor de verbouwing zijn we goed geïnformeerd door Thijs, waardoor we wisten wat er stap voor stap gingen gebeuren. Alles klopte, van dag tot dag. En ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat, na 5 dagen een uitbouw en ze laten alles netjes achter, alsof er nooit een verbouwing is geweest. We zijn ontzettend blij dat we voor De Prefabriek hebben gekozen destijds. En alle werknemers, echt waar, een dikke pluim voor jullie 👍👍👍😊
 • Renate Sinnema ★★★★★ 30-11-2020
  Twee weken terug een aanbouw laten plaatsen door De Prefabriek. We zagen er best tegenop, je weet niet wat je allemaal te wachten staat, je moet het allemaal overgeven. Maar wat is het meegevallen! De jongens werken keihard en supernetjes. Als er iets is of was kon je dat gelijk vragen en ze kwamen meteen met goede uitleg. Voor de verbouwing zijn we goed geïnformeerd door Thijs, waardoor we wisten wat er stap voor stap gingen gebeuren. Alles klopte, van dag tot dag. En ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat, na 5 dagen een uitbouw en ze laten alles netjes achter, alsof er nooit een verbouwing is geweest. We zijn ontzettend blij dat we voor De Prefabriek hebben gekozen destijds. En alle werknemers, echt waar, een dikke pluim voor jullie 👍👍👍😊
 • Leonie Hendriks-Bijlsma ★★★★★ 29-11-2020
  Vele aannemers benaderd voor onze uitbouw, helaas kregen wij weinig tot geen reacties. Prefabriek gaf een duidelijke prijsindicatie op hun site weer en benaderde ons vlot.Wij zijn zeer tevreden over de Prefabriek die in 5 dagen onze uitbouw heeft gerealiseerd.Goede communicatie, goede oplossingen, niks is te veel.Wij raden de Prefabriek zeker aan!
 • Jacco van der Haas ★★★★★ 11-11-2020
  Begin september is onze uitbouw geplaatst. Wat zijn wij blij met het resultaat. Het gehele project is door de Prefabriek uitstekend verzorgd. Van het intake gesprek, tot de wensen doornemen met de architect, het tussentijds aanpassen van onze wensen (schuifdeuren, houtnerf etc.), de jongens die de doorbraak hebben verzorgd, niks was te gek. Het hijsen van de aanbouw in de straat zorgde voor veel spektakel. Ook de nazorg (o.a. dakdoorvoer voor de open haard) is perfect geregeld. Korte lijnen & heldere communicatie. Thijs, Eric en Laura, bedankt voor alles! Wij zijn iedere dag nog zo gelukkig met de extra ruimte. Groet, Familie van der Haas
 • Jeroen Kalf ★★★★★ 8-11-2020
  Prefabriek heeft een prachtige uitbouw geplaatst in maart-april dit jaar.
  De klus was pittig aangezien het nieuwbouw is met een goed geïsoleerde muur waardoor de doorbraak niet eenvoudig is maar het is ze toch gelukt binnen hun gestelde planning.
  De uitbouw bevalt ons goed, extra ruimte maar toch nog zeer geïsoleerd en comfortabel (vloerverwarming, goeie isolatie eigenschappen deuren en muur).
  De dienstverlening en naservice is perfect. Ze gaan voor een 10 en dat is te merken.
  Door de hitte van de zon en het ''zetten'' van de woning moesten de deuren meerdere keren worden bijgesteld. Iedere keer dat dit nodig is geweest waren ze er binnen een week.
  Kortom een aanrader en geschikt voor iedere woning!
 • Jeroen Tromp ★★★★★ 22-10-2020
  Vorige week een uitbouw van 5 x 2,5 meter laten plaatsen en dat heeft het team echt super goed gedaan. Ma- & dinsdag achterzijde verwijderen en afvoeren, woensdag levering en waterdicht maken, do&vrij afwerking. Ik kon gewoon thuis blijven werken en na 5 dagen heb je opeens een uitbouw. Tip: de lichtstraat geeft heel veel licht in je huis.
 • The home rebel - Shannah ★★★★★ 16-10-2020
  Wij zijn heel blij met onze uitbouw. Het contact met de mensen van de Prefabriek is fijn, ze denken met je mee, niks is te gek. Ons uitbouw is prachtig geworden. Ik zou het zo weer laten doen door de Prefabriek.
 • Martijn Scholten ★★★★★ 9-10-2020
  Super tevreden. Prefabriek doet wat ze beloven.Aanbouw geplaatst binnen een week.Vriendelijke werknemers die weten wat ze doen.Na het plaatsen zijn de kleine onregelmatigheden die we tegen kwamen (omdat wij nogal een oud huis hebben) direct opgelost.Echt een aanrader!
 • sjoerma poedai ★★★★ 4-10-2020
  Drie weken geleden is bij ons een uitbouw gerealiseerd door De Prefabriek. Deze is ook exact geworden zoals wij wilden. Zeer klantgericht bedrijf als je het ons vraagt. Vaklui die weten wat ze doen, en gaan tot het uiterste om een perfect resultaat te realiseren. Eventuele issues, voelen niet als issues want deze worden meteen en op een verantwoorde manier opgelost.
 • Leidscherijn 2020 ★★★★★ 26-09-2020
  Het concept van de prefabriek is uitstekend. Het biedt de voordelen van prefab (snelle plaatsing, weinig rommel) terwijl er in de ontwerpfase nog veel ruimte is voor persoonlijke wensen en aanpassingen zodat de aanbouw toch uniek wordt.
  Ook de uitvoering is erg goed: er wordt snel en netjes gewerkt en wanneer er toch dingen anders lopen wordt er direct een oplossing voorgesteld en uitgevoerd.
  Na een week zoals beloofd een uitbouw opgeleverd die aan alle wensen en verwachtingen voldoet!
 • W Boonstra ★★★★★ 15-09-2020
  Medio 2019 een aanbouw laten plaatsen. Aanvankelijk liep het niet helemaal zoals gewenst door een aantal (externe) obstakels, die door de medewerkers van de Prefabriek professioneel en zo snel mogelijk zijn opgelost. Tot op heden ben ik erg blij met mijn mooie uitbouw, de extra ruimte, mooie afwerking en door de hoge schuifpui erg veel licht!
 • Ray Smidt ★★★★★ 24-08-2020
  Super goed geholpen met de ideeën die wij hadden over de aanbouw. Verder tijdens de werkzaamheden hele professionele toppers aan het werk. Ook gedurende de bouw waren zij niet te beroerd te helpen met de verbouwing van de rest van de woning. Meedenken, even oplossen, materiaal leveren etc. Niets was te veel. Kortom een echte aanrader voor gezinnen die willen aanbouwen!
 • Danny Smit ★★★★★ 12-08-2020
  We hebben begin juni een uitbouw laten plaatsen door de Prefabriek en ik kan dit concept en dit bedrijf iedereen aanraden. Ze komen hun beloftes na en we hebben er een prachtige uitbouw en extra woonruimte bij. De investering is vele malen lager als dat je voor hetzelfde aantal m3 zou moeten verhuizen. Er zijn voldoende opties om uit te kiezen qua afwerking. De lichtstraat van 3 meter is ook een absolute aanwinst. Veel licht in huis erbij naast het licht dat via de schuifpui binnen komt.De communicatie omtrent welke stappen van de bouw op welk moment plaats vinden was soms wat onduidelijk. Met mijn feedback hierover is echter onmiddelijk wat gedaan.Het team dat de gevel doorbraak en de plaatsing doet hebben absoluut kennis van zaken en plezier in wat ze doen. Het was erg prettig om de mannen 5 dagen over de vloer te hebben. Nogmaals dank aan met name Raymon en Barry voor de uitvoering van dit project, maar ook aan alle anderen die eraan hebben gewerkt.Gedurende de aanloop naar de aanbouw, maar ook erna had ik regelmatig vragen, welke altijd netjes werden beantwoord door Thijs Wesseling.Tijdens het plaatsen van de aanbouw zelf liepen we tegen vrij serieuze 'problemen' aan, maar de uitbouw zou hoe dan ook door het team binnen 5 dagen worden geplaatst. Nog dezelfde dag is dit verholpen zijn alle zeilen bijgezet om de uitbouw op dag 5 op zijn plek te hebben. Ook al betekende dit dat er tot 22.00 uur 's avonds moest worden doorgewerkt terwijl er om 7.30 begonnen was. Een spannend dagje met uiteindelijk een top resultaat. Voor de klant gebeurt er van alles en nog wat en is het best een hele operatie, maar achteraf gezien kan ik stellig zeggen dat je een dergelijk project prima kunt uitbesteden aan De Prefabriek en je het het gewoon op je af moet laten komen. Bedankt mannen!
 • Daan Puikdesign ★★★★★ 16-06-2020
  Geweldige service, goed meedenkend team en binnen 5 dagen stond de uitbouw, problemen werden snel en zonder moeite opgelost.Super service, leuke gasten en mooie eind resultaat.Aanrader wat mij betreft.
 • Marien den Boer ★★★★★ 1-05-2020
  We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Thijs, Eric en alle mensen die hebben gewerkt aan onze uitbouwen. De communicatie was altijd open en inzichtelijk. Vanaf het begin voelen we ons geholpen en er werd meegedacht. We werden goed op de hoogte gehouden en we mochten altijd langskomen.Het project met een L-vormige uitbouw was nieuw en daarom ook een uitdaging. We hebben goed samengewerkt en naar oplossingen gezocht waar het nodig was.Ik beveel de PreFabriek zeker aan.
 • Peter Kootstra ★★★★★ 8-04-2020
  Zeer tevreden over de werkwijze. Ze beloven 5 dagen en na 5 dagen heb je een zee aan ruimte erbij. Problemen (eigenlijk probleempjes-draadje verkeerd aangelegd) werden snel en vakkundig verholpen. Bedrijf heeft een open werkwijze (je kan altijd langs komen om te kijken hoe je aanbouw in de loods vordert en de communicatie verliep uitstekend, En ze denken mee als je naderhand tegen nog iets aanloopt.
 • saadia ourhris ★★★★★ 7-04-2020
  Super blij met de uitbouw. Ze doen wat ze beloven, het contact was laagdrempelig wat ik erg prettig vond.
  Met 4 kinderen in huis was de prefabriek een uitkomst. Binnen 5 dagen was de uitbouw geplaatst. Het dakraam is ook echt een aanrader, heerlijk veel licht in huis. Mijn dank is groot!
 • Richard van Wensen ★★★★★ 28-09-2019
  De Prefabriek is een top onderneming die kwaliteit levert. Voor gerichte service, overleg en deskundigheid kan je bij dit bedrijf terecht. De werknemers zijn prettig in de omgang en denken mee om in oplossingen te denken. Elk obstakel wordt uit de weg genomen en ieder detail wordt uitgedacht.
 • Patricia Abrahams ★★★★★ 23-09-2019
  Super blij met onze mooie uitbouw.Het was een grote uitdaging vanwege de constructie, maar uiteindelijk helemaal naar onze wensen geplaatst. Echt fantastisch dat zoiets in 5 dagen gerealiseerd kan worden. Contact met Thijs en team is super. Topbedrijf 👍
 • Gm z leather collection ★★★★★ 5-09-2019
  Wij zagen op tegen een aanbouw, omdat wij hadden gezien dat dat bij onze buren zo ontzettend lang heeft geduurd. Toch maar even een gesprek met Thijs aangegaan en we waren meteen om. Hij heeft echt een superteam voor hem werken en het loopt eigenlijk helemaal gesmeerd. Duidelijke communicatie en niemand is bang om te hard te werken bij dit bedrijf. Een aanrader zou ik zeggen! N.Tournier
 • Remco Overdevest ★★★★★ 1-09-2019
  Uiterst tevreden met de opgeleverde aanbouw. In 5 dagen staat hij met alles erop en eraan.Er zijn altijd wel wat zaken die tegen zitten, maar het gaat erom hoe de prefabriek hiermee omgaat. Alles wordt op korte termijn opgelost, of het nou om een scheurtje in stucwerk van de buurvrouw gaat na het heien of wat elektra problemen (toeval, had niks te maken met plaatsen aanbouw).Zeer blij met de keuze voor prefabriek en ik zal mensen zeker aanraden om via dit bedrijf een aanbouw te laten plaatsen. Top werk!
 • Appie Alfarez ★★★★★ 21-08-2019
  Omdat wij snel een aanbouw wilden en niet teveel puinhoop wilden, hebben wij gekozen voor de Prefabriek. Hier heb ik geen spijt van gehad. Terwijl ik op vakantie was hebben hun de aanbouw tegen het huis aangezet.. Zij hielden ons goed op de hoogte en kregen wij ook een filmpje hoe de aanbouw over het huis ging. Dat was spectaculair. Wij konden altijd met de aannemer bellen of appen als we vragen hadden. Dit is een klantvriendelijk bedrijf en als je ergens niet helemaal tevreden over was, lossen zij dit per direct op. Het was de juiste keus om voor dit bedrijf te kiezen. Ik maakte mij natuurlijk wel even zorgen omdat ik op vakantie was, maar ik heb dit zeer positief ervaren en ik geniet van het extra woongenot.
 • Paul Mietes ★★★★★ 12-08-2019
  We hebben met de prefabriek een aanbouw van 14 meter en een erker gerealiseerd. Nog steeds genieten we van de ruimte die we erbij gekregen hebben.De verbouwing was strak gepland en de overlast voor ons was zeer kort omdat het plaatsen in 1 week werd gerealiseerd. Ook daarna was een strakke planning waar de loodgieter, elektricien en stukadoor snel na elkaar kwamen.Het hele proces en communicatie met de mensen van de Prefabriek heeft op ons een goede indruk achter gelaten.
 • Florian Beeren ★★★★★ 14-07-2019
  Echt een aanrader! Minimale overlast aangezien de aanbouw in 5 dagen geplaatst werd! Perfecte nazorg. Vriendelijke mensen. Alle ideeën geïmplementeerd. Top!
 • Gonda Ditmer ★★★★★ 15-06-2019
  Goedendag,Uw bedrijf heeft in Augustus 2019 een aanbouw bij ons in Weesp geplaatst.Zéér tevreden en een fantastisch team!Wij zullen jullie zeker aanraden aan derden.Gonda
 • a.p. van dijk ★★★★ 2-06-2019
  Al een flnke periode op zoek geweest naar een aannemer voor het plaasten van een uitbouw aan ons huis in de tuin. Zonder veel resultaat. Op een beurs in Utrecht werd ik geattendeerd door iemand en die zei je kunt ook een prefab uitbouw laten maken en dat plaatsen ze binnen enkele dagen helemaal. Op zoek gegaan, en kwam bij De Prefabriek terecht en maar gelijk een afspraak gemaakt. Vlot besproken, helemaal omdat ons plan al vast lag en men dus wist hoe wij het wilden hebben. Bij elkaar enkele maanden voorbereiding, maar die lag in de werkplaats en niet bij je thuis, groot voordeel. Enkele keren wezen kijken en we waren enthousiast over de werkzaamheden en de voortgang. Lang verhaal kort te maken: uitbouw is geplaats in een dag en de rest van de dagen werd eea afgerond. Inderdaad in een week tijd stond de uitbouw! Goede vaklui, en heel netjes gewerkt. Natuurlijk zijn er aandachtspunten zoals afspraken met de gemeente, gebruik openbare ruimte, en de cv radiator afstemming.De Prefabriek kunnen we aanbevelen als serieus en goed werkend bedrijf, jonge ploeg die enthousiast z'n werk doet! We wensen ze nog veel succes toe. We zijn nu het afwerken binnen aan het uitvoeren zodra dat klaar is volgen er foto's.Arie van Dijk.
 • Eva Louwersheimer ★★★★ 19-05-2019
  We zijn tevreden over de mooie uitbouw, geplaatst door PreFabriek. Hele prettige samenwerking. De uitbouw stond in 5 dagen, maar de periode waarin alle details waren afgewerkt duurde wel enige weken. We raden een uitbouw via PreFabriek aan.
 • Ruud Keizer ★★★★★ 6-05-2019
  Wij hebben een complete aanbouw laten realiseren voor de Prefabriek. De aanbouw bestaat uit 3 gedeeltes waarbij alle modules aan elkaar gekoppeld diende te worden.Vanaf de kennismaking op de fabriek tot aan het moment van oplevering hebben de medewerkers van de Prefabriek zich netjes, meedenkend en zeer welwillend opgesteld. Er ontstaan altijd situaties die niet vooraf te voorzien zijn, dit is vakkundig en met de juiste toewijding opgepakt en zorgde ze voor een passende en juiste oplossing.Ik zal deze firma aanbeveling binnen onze prive en zakelijke contacten.Groet Ruud Keizer
 • Nick B ★★★★★ 16-04-2019
  Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Korte lijnen en waar voor je geld. Ook kleine issues die er altijd zijn bij een verbouwing, worden snel en adequaat opgepakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
 • Chrissy Dijkman ★★★★★ 7-03-2019
  Ontzettend blij met de service van de Prefabriek! Vakmensen die razendsnel onze prachtige uitbouw hebben gemaakt.
 • Klaartje Slot ★★★★ 26-02-2019
  Het contact met de Prefabriek was top, er zijn heel veel keuzes die bespreekbaar zijn. Ze denken graag met je mee. Daardoor hebben wij via de Prefabiek ook het stucwerk en de vloerverwarming laten doen. Toen we tegen (kleine) onvolkomenheden aanliepen is dat adequaat opgelost.Heel tevreden met de uitbouw, goed opgeleverd!
 • Harry de Brauw ★★★★★ 24-02-2019
  Wat een prettige ervaring! Vlotte communicatie, vooraf helderheid over totale kosten, in een week gerealiseerd, prachtig resultaat. De mannen van de Prefabriek werken snel, doen niet moeilijk en lossen problemen in no time op. Een fijn team die ik iedereen aanbeveel!
 • Michael Tetteroo ★★★★★ 16-02-2019
  In één woord: fantastisch.Laat je niet misleiden door andere clubs die pretenderen dit ook te kunnen, de Prefabriek heeft het uitgevonden en gezien de lange voorhistorie in de aannemerij kunnen zij dit ook echt.Je uitbouw staat idd in een week. Thijs en zijn mannen zijn het anti-stereotype van de aannemerij: deze club komt zijn afspraken wél na en als er dingen net wat anders uitpakken dan je in gedachten had (ook nadat je het ontwerp goedgekeurd hebt) wordt het keurig netjes opgelost. De jongens id fabriek maar ook die de uitbouw voorbereidingen treffen thuis en uiteindelijk plaatsen zetten allemaal een extra stapje want ze willen echt eer uit hun werk halen en dat is te zien.Ook wij wilden niet 2 maanden id puin zitten dus kwamen we bij de Prefabriek uit omdat zij bij ons id straat al een uitbouw geplaatst hadden. De dag vd plaatsing is pas de achterpui eruit gegaan dus minimale overlast. Wellicht net wat duurder dan de één pitter met z'n metsel hulpje maar zeker de moeite waard. En laten we wel wezen: kwaliteit vindt je niet op de eerste rij voor een dubbeltje.Absolute aanrader.Met Vriendelijke Groet,Michael
 • Margo ★★★★★ 7-02-2019
  In mei 2019 hebben wij voor een uitbouw gekozen van De Prefabriek. Daar zijn we zeer tevreden over. In 5 dagen staat de aanbouw, en door te kiezen voor deze oplossing hebben wij ons huis kunnen verbouwen in een maand tijd, inclusief doorbraak pui, aanbouw via prefabriek, nieuwe vloer, nieuwe keuken. Alles is volledig naar wens te realiseren en het team van de Prefabriek maakt zijn belofte meer dan waar, ook in de nazorg. Een betrouwbare partij die kwaliteit levert, en belangrijker... onze woning voelt 2x zo groot.
 • Desiree Van giezen ★★★★★ 4-02-2019
  Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van De Prefabriek. Wat een tof bedrijf en wat een aardige jongens. Er waren wel een paar uitdagingen onderweg, maar deze werden elke keer erg goed opgelost. Thijs was heel prettig om contact mee te hebben en had telkens goede oplossingen voor tegengekomen problemen. Iemand met ontzettend passie voor zijn vak. Ook de jongens die de uitbouw hebben gemaakt/gezet waren super (vooral Rens). We waren ondanks dat we het wisten, toch ook ontzettend onder de indruk van de snelheid waarbij de uitbouw werd neergezet. En je uitbouw boven het huizenblok zien hangen aan een grote kraan is ook een bijzondere ervaring. Al met al blij met de keuze die wij hebben gemaakt voor De Prefabriek.Mark en Desiree
 • Rein Groot ★★★★★ 15-01-2019
  Wat een waanzinnige partij. Alle medewerkers zijn echte professionals met passie voor hun vak. Heel fijn in het contact voor, tijdens en na de oplevering. Geen enkel moment tijdens het project heb ik iets van weerstand ervaren. Alles werd met een glimlach en zeer professionele houding opgelost! Wat een unieke ervaring. Tevens is het plaatsen van een uitbouw door Prefabriek super fijn in de planning. Je weet precies in welke week de uitbouw komt. Al het werk ervoor en er na kan je precies afstemmen op het plaatsen van de uitbouw.
 • Henrik Bos ★★★★★ 9-01-2019
  Een Jong dynamisch bedrijf, waar kennis, kunde en ervaring een super mooi en goed product neer zetten.In juni 2019 is er jij mij in Leiden volledig volgens afspraak en binnen het tijdsbestek een mooie uitbouw geplaatst.De sterke punten zijn:Duidelijkheid, snelheid en netheid.Je hoeft je in een bewoond huis geen zorgen te maken over rommel en troep.Een aanrader voor iedereen die geen zin heeft om maanden in de rommel te zitten.Thanks Prefabriek.
 • Thomas Plukaard ★★★★★ 6-01-2019
  In het voorjaar 2019 heeft de Prefabriek een uitbouw geplaatst van 7 m x 4 m. Ze hebben de oude uitbouw verwijderd en de fundering ter plaatse vergroot. Normaal produceren ze de fundering in de fabriek, maar bij ons moest de 4 m x 2,5 m fundering vergroot worden naar 7 m x 4 m. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan. Na veel offertes te hebben vergeleken zijn we voor een uitbouw gegaan dit in een fabriek word geproduceerd. Wij hebben 3 kleine kinderen en wilde niet een verbouwing van ongeveer 6 weken zoals een traditionele aanbouw. Het was heel gaaf om af en toe een kijkje te nemen in de fabriek en het proces te volgen. Het personeel is heel betrokken. Je ziet dat het bedrijf groeiende is en continue bezig is om verbetering door te voeren. Wij genieten nu elke dag van de extra ruimte, het is echt heerlijk.
 • Jorrit van Gelder ★★★★★ 2-01-2019
  Uiterst tevreden over De Prefabriek. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ik zou ze dan ook zeer aanraden. De plaatsing liep zoals gepland en de aanbouw staat er ook daadwerkelijk in 5 dagen zoals beloofd. De afwerking is van hoge kwaliteit en ze denken graag met je mee. Als je een mooie aanbouw wilt dan zou ik zeker voor de Pre Fabriek kiezen.
 • sabine peixoto ★★★★★ 27-03-2018
  Super tevreden! Snel goed en professioneel geholpen. Voor vragen altijd bereikbaar! Komen afspraken na. Top bedrijf met werknemers die super goed werk leveren. Dit bedrijf is echt een aanrader.Uitbouw staat inmiddels al 9 maanden en nog geen moment spijt van gehad.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kostenOntwerp nu jouw aanbouw in onze configurator