Wat klanten over ons zeggen

4,8 ★★★★★ 84 reviews

  • Avatar Tessel den Boer ★★★★★ 6-09-2021
    Heel fijne ervaring met De Prefabriek! De aanbouw is vakkundig, snel en netjes geplaatst. Professionele en prettige mensen. We hadden gaandeweg de werkzaamheden een aantal vragen en er werd tijd gemaakt en genomen om deze te beantwoorden. Super!
  • Avatar John van der Horst ★★★★ 27-08-2021
    Uitbouw in 5 dagen, super mooie uitbouw. Weinig overlast, snelle uitbreiding van je woning tov reguliere bouw.
  • Avatar Markus Torenstra ★★★★ 26-08-2021
    Wat een super idee, een uitbouw in paar dagen! Zo blij dat we niet weken in de overlast hebben gezeten. alles wordt netjes besproken van te voren en keurig geplaatst. Daarna nog 1 week stukadoor, vloeren jongens en verven en je uitbouw is echt helemaal af in 2 weken. Klasse hoe jullie dit doen.
  • Avatar Judith Lezer ★★★★★ 13-08-2021
    Heel blij met de keuze voor de Prefabriek. Een geoliede machine met een goed team! Van het begin tot aan het eind, meedenkend en goede sfeer. Leuk om voor zo’n korte periode daar deelgenoot van te zijn. Een aanbeveling waard!
  • A Google User ★★★★★ 21-07-2021
    Ik ben heel blij met de keuze voor een uitbouw van de Prefabriek. Ze komen hun afspraken echt na, 5 dagen is ook echt 5 dagen: Op vrijdag werden de heipalen geschroefd, maandag begon het sloopwerk en de vrijdag daarna om 12 uur was de uitbouw al af: inclusief radiator, spotjes, buitenkraan etc. De communicatie loopt makkelijk en alle mannen die we gezien hebben bij de bouw zijn echte vakmensen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je een uitbouw wil maar geen zin hebt in een verbouwing die maanden duurt.
  • Avatar Inez van Korlaar ★★★★★ 21-07-2021
    Ik ben heel blij met de keuze voor een uitbouw van de Prefabriek. Ze komen hun afspraken echt na, 5 dagen is ook echt 5 dagen: Op vrijdag werden de heipalen geschroefd, maandag begon het sloopwerk en de vrijdag daarna om 12 uur was de uitbouw al af: inclusief radiator, spotjes, buitenkraan etc. De communicatie loopt makkelijk en alle mannen die we gezien hebben bij de bouw zijn echte vakmensen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je een uitbouw wil maar geen zin hebt in een verbouwing die maanden duurt.
  • Avatar Leslie Baker ★★★★★ 10-06-2021
    Hoe ze daar een uitbouw maken, echt te gek
    Voor iedereen een wenst.
  • Avatar Anna Schuijt ★★★★★ 19-05-2021
    Geweldig Team, werken alles netjes af. Monteurs ter plaatse zijn vakmensen, die snel en nauwkeurig werken. Een heel mooi eindresultaat !
    Een aanrader als je extra woonruimte wilt, zonder de stress van een totale verbouwing.
  • Avatar anita hijlkema ★★★★★ 18-05-2021
    Betrouwbare partner in de aanbouw wereld. Goede begeleiding in keuze en bouwproces. Vriendelijke en vakkundige mensen met verstand van zaken. Goede communicatie tijdens hele proces. Hele mooie aanbouw van 5,3 x 2,5 m geplaatst door hardwerkende, beleefde medewerkers. Nette bouwplaats. Restpunten snel opgelost. Reageren snel op vragen via mail of telefoon. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Echt een aanrader als je er geen zin in heb om 6 weken in de troep te zitten met traditioneel bouwen. Kortom super tevreden.
  • Avatar Rob Eisenberger ★★★★★ 25-04-2021
    Door de Prefabriek een aanbouw laten plaatsen van 11 meter bij 3,5 meter.
    Gedurende hele proces vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en resultaat is geweldig. Heel belangrijk, Prefabriek komt na wat ze afspreken en dat lijkt heel normaal, maar is helaas niet bij alle bedrijven zo.
    Prefabriek is een AANRADER!
  • Avatar Imane B ★★★★ 22-04-2021
    Op 29 maart een aanbouw laten plaatsen van 2,5 meter. Super tevreden hoe alles verliep. Alles verliep ook volgens afspraak en de aanbouw was alweer klaar na 5 dagen. Gedurende de 5 dagen zaten wij in het huis en hebben helemaal geen last gehad van de verbouwing. Zeker aan te raden!
  • Avatar michael schuit ★★★★★ 13-04-2021
    Een geweldig bedrijf! Niet alleen in kwaliteit, maar ook in communiceren en het denken in oplossingen! Top bedrijf!!
  • Avatar Dean ★★★★★ 26-03-2021
    Wij zijn zeer tevreden met onze uitbouw. Een bedrijf met een geweldig team! Al het contact verliep soepel en afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!
  • Avatar Sander Keuken ★★★★★ 21-03-2021
    De samenwerking met de mannen van de Pre(t)fabriek verliep heel goed. Geweldig wat zij in 1 weekje tijd en met zoveel plezier samen neerzetten. Wij zijn heel blij met de extra woonruimte!
  • Avatar Frans Tabak ★★★★★ 18-03-2021
    Na een lange voorbereiding en meerdere leveranciers benaderd te hebben voor een turn-key levering, heb ik gekozen voor DePrefabriek.
    Keuze gemaakt op grond van:
    - Programma van eisen
    - Uitstraling productielocatie
    - Vertrouwen
    - Prettige en duidelijke communicatie
    - Prijsstelling.
    Demontage,Levering, montage en afbouw:
    - Vakbekwame en vriendelijke mensen.
    - Alles binnen de afgesproken planning opgeleverd naar volle tevredenheid.
    Conclusie:
    Het is toch een hele ingreep en best spannend of alles uitkomt wat er besproken is. Ik kan niet anders zeggen dat alle afspraken keurig zijn nagekomen en de kwaliteit tot dusver uitstekend is.
    Indien nodig heeft men een nazorg team beschikbaar en het fijne is dat zij als service na oplevering ongevraagd alles nog eens nalopen en controleren.
    Persoonlijk zou ik bij een ieder DePrefabriek aanbevelen.
  • Avatar Jennifer van der Geer ★★★★★ 10-03-2021
    Wij zijn echt superblij met de Prefabriek. Het heeft echt ons verwachtingen meer dan overtroffen. De jongens werken hard en niets is te veel. Thijs is een geweldige aardige man waar alles mee te bespreken valt. Ik zou iedereen aanraden voor hen te gaan aangezien 5 dagen perfect is! Super bedankt voor onze mooie aanbouw.
  • Avatar Esther Overbeek ★★★★★ 26-02-2021
    Wij zijn erg tevreden over de Prefabriek. Het contact over ontwerp, planning en werkwijze verliep erg prettig. Restpunten na de plaatsing zijn netjes opgelost. Toen (buiten de schuld van de Prefabriek) de vloerverwarming lek bleek te zijn hebben zij dit zeer snel opgelost. Esthetische punten die buiten de offerte lagen zijn extra uitgevoerd. Echt een fijn bedrijf!
  • Avatar sven Teeuwen ★★★★★ 23-02-2021
    Onwijs tevreden. We hebben best lang gezocht naar een goede partij waarmee je echt een klik hebt. Daarnaast geen last van rommel en binnen een week waren ze klaar. Klant op 1, vriendelijke, professioneel en niet voor alles een factuurtje!Zeker aan te raden!
  • Avatar Pepik Henneman ★★★★★ 22-02-2021
    Hallo mensen, wij hebben eind vorig jaar in 6 maanden ons huis helemaal gerenoveerd. Omdat er geen aannemer te vinden was om de klus te klaren zijn wij zelf met 6 verschillende partijen in zee gegaan: opbouw, slopen, afwerken, electrician, loodgieter, betonvloerman, isolator, en Thijs en zijn team van de Prefebriek. De Prefabriek steekt boven uit met uitstekende service en kwaliteitscontrole. Thijs gaat door tot het perfect is. Dat wordt verbouwen pas echt leuk!
  • Avatar Linda D ★★★★★ 20-02-2021
    In november 2019 is onze uitbouw door De Prefabriek geplaatst. We zijn er erg blij mee. Geen standaard omdat de uitbouw aan de zijkant van het huis moest komen, maar dit was geen probleem. Goed meegedacht met aanpassingen om het passend te maken bij bestaande woning. Aanrader!
  • Avatar lotte santifort ★★★★★ 15-02-2021
    We zijn heel tevreden met onze mooie aanbouw, compleet naar onze wensen gemaakt! Thijs en zijn mannen hebben ontzettend hard gewerkt en meegedacht, om ondanks de tegenvallers die we in onze tuin tegenkwamen, toch iets moois neer te zetten. Daarnaast moet zeker genoemd worden de snelle en heldere communicatie, heel fijn! Er wordt met je meegedacht, er wordt gedacht in oplossingen ipv problemen.Ik zou de pre-fabriek zeker aanraden!
  • Avatar Frans van Hoogstraten ★★★★★ 14-02-2021
    Wij hebben in februari een aanbouw laten plaatsen door de Prefabriek in Amsterdam. Ook wij zijn zeer onder de indruk van hun professionaliteit en werkwijze. Het was veel werk, maar ze hebben het echt in 5 dagen geflikt.Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de paar kleine onvolkomenheden bij oplevering (heb je altijd) worden snel opgepakt.Ook de extra diensten als het realiseren van een doorbraak (met stalen bint) en aanleg van vloerverwarming zijn zeer netjes uitgevoerd.Top werk, zou ze zeker aanraden!
  • Avatar Lotte Rietveld-Koorndijk ★★★★★ 11-02-2021
    Wij zijn heel erg tevreden over de Prefabriek en hadden ons geen betere partij kunnen wensen.Al vanaf de oriëntatie- en ontwerpfase van onze aanbouw dacht Thijs Wesseling super goed met ons mee. Tussentijds, toen de aanbouw in productie was, mochten we komen kijken in de fabriek. Heel leuk! Het contact met Thijs en de andere mannen verliep soepel en prettig. De Prefabriek heeft voor ons echt topwerk geleverd. Het was niet bepaald een simpel recht stukje dat er even aangezet moest worden, maar een uitbouw van 3 bij 4.8 meter met een aantal uitdagingen. Omdat we aan een laan wonen met veel grote bomen, was het plaatsen van de aanbouw nog wel spannend. Dit heeft de Prefabriek heel goed en professioneel gedaan, inclusief het regelen van de benodigde vergunningen. De complete aanbouw stond uiteindelijk, zoals beloofd, binnen een dag.Het werk bij ons op locatie om de aanbouw af te werken was binnen 2 à 3 dagen gedaan. Heel knap, aangezien die van ons in veel opzichten afweek van een ‘standaard’ uitbouw. Ze hebben echt maatwerk geleverd. De jongens die bij ons aan het werk zijn geweest zijn echt vakmannen. Super vriendelijk, vrolijk en heel prettig in de omgang. Het was gewoon leuk om ze te zien werken. Kortom: echt een aanrader!Wij genieten inmiddels twee weken van ons extra stukje huis (dat is bij ons een eetkamer aan de keuken geworden) en kunnen de Prefabriek iedereen aanbevelen.
  • Avatar lauraine meryl groen ★★★★★ 9-02-2021
    De prefrabriek reageerde al binnen twee weken. Daarvoor zoveel offertes opgevraagd en niks van gehoord of hele dure prijzen. De website geeft je meteen een goed beeld van de opties en hoe het eruit gaat zien en een globale prijs indicatie. Dit was voor ons doorslaggevend. We zijn wezen kijken in de showroom en dit gaf een goed gevoel en was heel erg leuk om te zien hoe het gemaakt wordt en dat je nog wat opties kan door spreken. De uitbouw is in 5 dagen geplaatst en er is altijd een aanspreekpunt die je kan bellen. Alles wordt netjes afgeschermd, waardoor er bijna geen rommel is. Ook heel fijn dat ze hele goede stucadoors en schilders hebben voor de afwerking. En een check up bij de laatste dag alles doornemen of alles netjes is afgerond.
  • Avatar Koen Diets ★★★★★ 5-02-2021
    Snelle levering/plaatsing (ja, echt binnen 5 werkdagen), klantvriendelijk en deskundig. Twee weken lang bouwen ze je aanbouw in hun eigen loods, daarna vijf dagen op locatie. Kies je voor afwerking binnen, dan komt dit uiteraard daarna nog.Prefabriek heeft ook bij ons een prachtige aanbouw geplaatst. Zie foto's voor het resultaat vlak na de plaatsing!
  • Avatar saadia ourhris ★★★★★ 4-02-2021
    Super blij met de uitbouw. Ze doen wat ze beloven, het contact was laagdrempelig wat ik erg prettig vond.Met 4 kinderen in huis was de prefabriek een uitkomst. Binnen 5 dagen was de uitbouw geplaatst. Het dakraam is ook echt een aanrader, heerlijk veel licht in huis. Mijn dank is groot!
  • Avatar Peter Kootstra ★★★★★ 2-02-2021
    Zeer tevreden over de werkwijze. Ze beloven 5 dagen en na 5 dagen heb je een zee aan ruimte erbij. Problemen (eigenlijk probleempjes-draadje verkeerd aangelegd) werden snel en vakkundig verholpen. Bedrijf heeft een open werkwijze (je kan altijd langs komen om te kijken hoe je aanbouw in de loods vordert en de communicatie verliep uitstekend, En ze denken mee als je naderhand tegen nog iets aanloopt.
  • Avatar Bjurn Breider ★★★★★ 1-02-2021
    Een super gemotiveerd bedrijf, wij hebben in november 2019 de aanbouw laten plaatsen. We zijn er erg blij mee en zouden eenieder dit bedrijf aanbevelen. Ga zo door!!!.
  • Avatar Ruben Burger ★★★★★ 17-01-2021
    Eind januari 2020 heeft De Prefabriek bij ons een uitbouw van ongeveer 2,5x4,5 geplaatst. Vanwege het snelle plaatsen hebben we gekozen voor De Prefabriek en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad.Aangezien de uitbouw niet ter plekke opgebouwd wordt is het natuurlijk even spannend hoe het allemaal in elkaar past, maar dat hebben ze allemaal uitstekend onder controle. Ook voor de kleine punten die we tijdens het plaatsen nog tegen zijn gekomen (voornamelijk mbt bestaande elektra) worden met zorg en aandacht opgepakt en opgelost.Het contact met Thijs en ook de heren die in huis aan het werk zijn geweest verliep soepel en gemakkelijk en dat maakt dat je in korte tijd zonder al te veel kopzorgen er een flink stuk woonruimte bij krijgt.
  • Avatar Waldy Pollack ★★★★★ 12-01-2021
    De prefabriek zijn toppers. Ik kan ze zeer zeker aanbevelen.
  • Avatar D. van W. ★★★★★ 11-01-2021
    Super, zeer vriendelijke en aardige werk lui. Komen op tijd, werken netjes. Werken alles netjes af en komen keurig de nazorg doen. Mooi en kwalitatief goed product! Denken met je mee, eigenlijk zijn alle wensen mogelijk. Ze denken in oplossingen. Zeker een aanrader. 1 dag heijen, maximaal 5 dagen werklui en dan nog nazorg. Super snel. Top product!
  • Avatar Jeroen Mekkelholt ★★★★★ 4-01-2021
    Vorig jaar door de Prefabriek een uitbouw laten plaatsen en we zijn er helemaal gelukkig mee. Alles liep volgens planning en ook de nazorg is prima geregeld met persoonlijk contact. Een aanrader dus!
  • Avatar Grepjunk Gamer ★★★★★ 30-12-2020
    Oktober 2020 onze 4,0 meter diepe aanbouw gekregen. We hebben bij meerdere partijen offertes aangevraagd. Prefabriek gekozen omdat zij als enige vier meter diepte in vijf dagen kunnen leveren en vier heipalen gebruiken i.p.v. twee wat de concurrent voorstelde. De webtool is geweldig, uitbouw is hetzelfde geworden als op de webtool. Het opname gesprek was erg prettig, al onze wensen inclusief nieuwe voordeur en openslaande deuren waren mogelijk, exceptioneel flexibel, erg prettig. De gesprekken met de tekenkamer professioneel en flexibel, tot in detail alle lampen en betimmering afgestemd. Zelfs in de Corona tijd exact op de dagen uitgevoerd zoals een jaar van tevoren was afgesproken. Tussendoor foto's vanuit de werkplaats en een schouwspel op de dag van plaatsing. Geen stap in de tuin van de buren gezet en omdat we de breedte iets gereduceerd hadden, zelfs de haag tussen de percelen niet verstoord. Afgetimmerd binnen de planning van vijf dagen en in de dagen erna de stukadoors hard gewerkt om meteen de hele huiskamer te stuken en de schilders hebben het prachtig afgewerkt. Echt een aanrader om deze extra investering te doen, dan is je hele beneden verdieping meteen af. Nazorg zorgzaam en tot in het kleinste detail uitgevoerd, echt dikke vijf sterren. Prefabriek bedankt!
  • Avatar A M ★★★★★ 23-12-2020
    Vorige maand onze uitbouw laten plaatsen en wat zijn we er blij mee! Het is precies geworden zoals we wilden en echt top dat dit gewoon binnen 5 dagen mogelijk is! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en alles verloopt zeer professioneel! Hardwerkend en groeiend bedrijf met echt alleen maar leuke medewerkers, van offerte verzorging tot het daadwerkelijke klusteam (toppers Jerome, Jorn en David! ) en de heren van de nazorg (extra bedankje aan Rens die op z'n vrije dag nog naar ons toe kwam ivm radiator problemen!). Kort gezegd, wij zijn zeer tevreden en zouden De Prefabriek bij iedereen aanraden. Thijs, Eric en Laura, bedankt!
  • Avatar Tibert van der Loop ★★★★★ 3-12-2020
    Snel, mooi resultaat, duidelijke afspraken, goede nazorg. We zijn er erg blij mee. Aandachts puntje voor oude huizen is het gelijk krijgen van de rechte nieuwe vloer met de minder rechte vloer van het oude gedeelte van de woning.
  • Avatar René Lünnemann ★★★★★ 1-12-2020
    De Prefabriek heeft een gemotiveerd betrokken team. Niets is teveel gevraagd, mits het redelijk blijft. Ze denken goed mee. De planning is goed gegaan. Met het resultaat van de aanbouw en afwerking ervan zijn we zeer tevreden over. Bedankt.
  • Avatar Renate Sinnema ★★★★★ 30-11-2020
    Twee weken terug een aanbouw laten plaatsen door De Prefabriek. We zagen er best tegenop, je weet niet wat je allemaal te wachten staat, je moet het allemaal overgeven. Maar wat is het meegevallen! De jongens werken keihard en supernetjes. Als er iets is of was kon je dat gelijk vragen en ze kwamen meteen met goede uitleg. Voor de verbouwing zijn we goed geïnformeerd door Thijs, waardoor we wisten wat er stap voor stap gingen gebeuren. Alles klopte, van dag tot dag. En ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat, na 5 dagen een uitbouw en ze laten alles netjes achter, alsof er nooit een verbouwing is geweest. We zijn ontzettend blij dat we voor De Prefabriek hebben gekozen destijds. En alle werknemers, echt waar, een dikke pluim voor jullie 👍👍👍😊
  • Avatar Renate Renate ★★★★★ 30-11-2020
    Twee weken terug een aanbouw laten plaatsen door De Prefabriek. We zagen er best tegenop, je weet niet wat je allemaal te wachten staat, je moet het allemaal overgeven. Maar wat is het meegevallen! De jongens werken keihard en supernetjes. Als er iets is of was kon je dat gelijk vragen en ze kwamen meteen met goede uitleg. Voor de verbouwing zijn we goed geïnformeerd door Thijs, waardoor we wisten wat er stap voor stap gingen gebeuren. Alles klopte, van dag tot dag. En ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat, na 5 dagen een uitbouw en ze laten alles netjes achter, alsof er nooit een verbouwing is geweest. We zijn ontzettend blij dat we voor De Prefabriek hebben gekozen destijds. En alle werknemers, echt waar, een dikke pluim voor jullie 👍👍👍😊
  • Avatar Anoniem Anoniem ★★★★★ 30-11-2020
    Twee weken terug een aanbouw laten plaatsen door De Prefabriek. We zagen er best tegenop, je weet niet wat je allemaal te wachten staat, je moet het allemaal overgeven. Maar wat is het meegevallen! De jongens werken keihard en supernetjes. Als er iets is of was kon je dat gelijk vragen en ze kwamen meteen met goede uitleg. Voor de verbouwing zijn we goed geïnformeerd door Thijs, waardoor we wisten wat er stap voor stap gingen gebeuren. Alles klopte, van dag tot dag. En ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat, na 5 dagen een uitbouw en ze laten alles netjes achter, alsof er nooit een verbouwing is geweest. We zijn ontzettend blij dat we voor De Prefabriek hebben gekozen destijds. En alle werknemers, echt waar, een dikke pluim voor jullie 👍👍👍😊
  • Avatar Leonie Hendriks-Bijlsma ★★★★★ 29-11-2020
    Vele aannemers benaderd voor onze uitbouw, helaas kregen wij weinig tot geen reacties. Prefabriek gaf een duidelijke prijsindicatie op hun site weer en benaderde ons vlot.Wij zijn zeer tevreden over de Prefabriek die in 5 dagen onze uitbouw heeft gerealiseerd.Goede communicatie, goede oplossingen, niks is te veel.Wij raden de Prefabriek zeker aan!
  • Avatar Jacco van der Haas ★★★★★ 11-11-2020
    Begin september is onze uitbouw geplaatst. Wat zijn wij blij met het resultaat. Het gehele project is door de Prefabriek uitstekend verzorgd. Van het intake gesprek, tot de wensen doornemen met de architect, het tussentijds aanpassen van onze wensen (schuifdeuren, houtnerf etc.), de jongens die de doorbraak hebben verzorgd, niks was te gek. Het hijsen van de aanbouw in de straat zorgde voor veel spektakel. Ook de nazorg (o.a. dakdoorvoer voor de open haard) is perfect geregeld. Korte lijnen & heldere communicatie. Thijs, Eric en Laura, bedankt voor alles! Wij zijn iedere dag nog zo gelukkig met de extra ruimte. Groet, Familie van der Haas
  • Avatar Jeroen Kalf ★★★★★ 8-11-2020
    Prefabriek heeft een prachtige uitbouw geplaatst in maart-april dit jaar.
    De klus was pittig aangezien het nieuwbouw is met een goed geïsoleerde muur waardoor de doorbraak niet eenvoudig is maar het is ze toch gelukt binnen hun gestelde planning.
    De uitbouw bevalt ons goed, extra ruimte maar toch nog zeer geïsoleerd en comfortabel (vloerverwarming, goeie isolatie eigenschappen deuren en muur).
    De dienstverlening en naservice is perfect. Ze gaan voor een 10 en dat is te merken.
    Door de hitte van de zon en het ''zetten'' van de woning moesten de deuren meerdere keren worden bijgesteld. Iedere keer dat dit nodig is geweest waren ze er binnen een week.
    Kortom een aanrader en geschikt voor iedere woning!
  • Avatar Jeroen Tromp ★★★★★ 22-10-2020
    Vorige week een uitbouw van 5 x 2,5 meter laten plaatsen en dat heeft het team echt super goed gedaan. Ma- & dinsdag achterzijde verwijderen en afvoeren, woensdag levering en waterdicht maken, do&vrij afwerking. Ik kon gewoon thuis blijven werken en na 5 dagen heb je opeens een uitbouw. Tip: de lichtstraat geeft heel veel licht in je huis.
  • Avatar The home rebel - Shannah ★★★★★ 16-10-2020
    Wij zijn heel blij met onze uitbouw. Het contact met de mensen van de Prefabriek is fijn, ze denken met je mee, niks is te gek. Ons uitbouw is prachtig geworden. Ik zou het zo weer laten doen door de Prefabriek.
  • Avatar Martijn Scholten ★★★★★ 9-10-2020
    Super tevreden. Prefabriek doet wat ze beloven.Aanbouw geplaatst binnen een week.Vriendelijke werknemers die weten wat ze doen.Na het plaatsen zijn de kleine onregelmatigheden die we tegen kwamen (omdat wij nogal een oud huis hebben) direct opgelost.Echt een aanrader!
  • Avatar sjoerma poedai ★★★★ 4-10-2020
    Drie weken geleden is bij ons een uitbouw gerealiseerd door De Prefabriek. Deze is ook exact geworden zoals wij wilden. Zeer klantgericht bedrijf als je het ons vraagt. Vaklui die weten wat ze doen, en gaan tot het uiterste om een perfect resultaat te realiseren. Eventuele issues, voelen niet als issues want deze worden meteen en op een verantwoorde manier opgelost.
  • Avatar Leidscherijn 2020 ★★★★★ 26-09-2020
    Het concept van de prefabriek is uitstekend. Het biedt de voordelen van prefab (snelle plaatsing, weinig rommel) terwijl er in de ontwerpfase nog veel ruimte is voor persoonlijke wensen en aanpassingen zodat de aanbouw toch uniek wordt.
    Ook de uitvoering is erg goed: er wordt snel en netjes gewerkt en wanneer er toch dingen anders lopen wordt er direct een oplossing voorgesteld en uitgevoerd.
    Na een week zoals beloofd een uitbouw opgeleverd die aan alle wensen en verwachtingen voldoet!
  • Avatar W Boonstra ★★★★★ 15-09-2020
    Medio 2019 een aanbouw laten plaatsen. Aanvankelijk liep het niet helemaal zoals gewenst door een aantal (externe) obstakels, die door de medewerkers van de Prefabriek professioneel en zo snel mogelijk zijn opgelost. Tot op heden ben ik erg blij met mijn mooie uitbouw, de extra ruimte, mooie afwerking en door de hoge schuifpui erg veel licht!
  • Avatar Ray Smidt ★★★★★ 24-08-2020
    Super goed geholpen met de ideeën die wij hadden over de aanbouw. Verder tijdens de werkzaamheden hele professionele toppers aan het werk. Ook gedurende de bouw waren zij niet te beroerd te helpen met de verbouwing van de rest van de woning. Meedenken, even oplossen, materiaal leveren etc. Niets was te veel. Kortom een echte aanrader voor gezinnen die willen aanbouwen!
  • Avatar Danny Smit ★★★★★ 12-08-2020
    We hebben begin juni een uitbouw laten plaatsen door de Prefabriek en ik kan dit concept en dit bedrijf iedereen aanraden. Ze komen hun beloftes na en we hebben er een prachtige uitbouw en extra woonruimte bij. De investering is vele malen lager als dat je voor hetzelfde aantal m3 zou moeten verhuizen. Er zijn voldoende opties om uit te kiezen qua afwerking. De lichtstraat van 3 meter is ook een absolute aanwinst. Veel licht in huis erbij naast het licht dat via de schuifpui binnen komt.De communicatie omtrent welke stappen van de bouw op welk moment plaats vinden was soms wat onduidelijk. Met mijn feedback hierover is echter onmiddelijk wat gedaan.Het team dat de gevel doorbraak en de plaatsing doet hebben absoluut kennis van zaken en plezier in wat ze doen. Het was erg prettig om de mannen 5 dagen over de vloer te hebben. Nogmaals dank aan met name Raymon en Barry voor de uitvoering van dit project, maar ook aan alle anderen die eraan hebben gewerkt.Gedurende de aanloop naar de aanbouw, maar ook erna had ik regelmatig vragen, welke altijd netjes werden beantwoord door Thijs Wesseling.Tijdens het plaatsen van de aanbouw zelf liepen we tegen vrij serieuze 'problemen' aan, maar de uitbouw zou hoe dan ook door het team binnen 5 dagen worden geplaatst. Nog dezelfde dag is dit verholpen zijn alle zeilen bijgezet om de uitbouw op dag 5 op zijn plek te hebben. Ook al betekende dit dat er tot 22.00 uur 's avonds moest worden doorgewerkt terwijl er om 7.30 begonnen was. Een spannend dagje met uiteindelijk een top resultaat. Voor de klant gebeurt er van alles en nog wat en is het best een hele operatie, maar achteraf gezien kan ik stellig zeggen dat je een dergelijk project prima kunt uitbesteden aan De Prefabriek en je het het gewoon op je af moet laten komen. Bedankt mannen!
  • Avatar Daan Puikdesign ★★★★★ 16-06-2020
    Geweldige service, goed meedenkend team en binnen 5 dagen stond de uitbouw, problemen werden snel en zonder moeite opgelost.Super service, leuke gasten en mooie eind resultaat.Aanrader wat mij betreft.
  • Avatar Marien den Boer ★★★★★ 1-05-2020
    We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Thijs, Eric en alle mensen die hebben gewerkt aan onze uitbouwen. De communicatie was altijd open en inzichtelijk. Vanaf het begin voelen we ons geholpen en er werd meegedacht. We werden goed op de hoogte gehouden en we mochten altijd langskomen.Het project met een L-vormige uitbouw was nieuw en daarom ook een uitdaging. We hebben goed samengewerkt en naar oplossingen gezocht waar het nodig was.Ik beveel de PreFabriek zeker aan.
  • Avatar Richard van Wensen ★★★★★ 28-09-2019
    De Prefabriek is een top onderneming die kwaliteit levert. Voor gerichte service, overleg en deskundigheid kan je bij dit bedrijf terecht. De werknemers zijn prettig in de omgang en denken mee om in oplossingen te denken. Elk obstakel wordt uit de weg genomen en ieder detail wordt uitgedacht.
  • Avatar Patricia Abrahams ★★★★★ 23-09-2019
    Super blij met onze mooie uitbouw.Het was een grote uitdaging vanwege de constructie, maar uiteindelijk helemaal naar onze wensen geplaatst. Echt fantastisch dat zoiets in 5 dagen gerealiseerd kan worden. Contact met Thijs en team is super. Topbedrijf 👍
  • Avatar Gm z leather collection ★★★★★ 5-09-2019
    Wij zagen op tegen een aanbouw, omdat wij hadden gezien dat dat bij onze buren zo ontzettend lang heeft geduurd. Toch maar even een gesprek met Thijs aangegaan en we waren meteen om. Hij heeft echt een superteam voor hem werken en het loopt eigenlijk helemaal gesmeerd. Duidelijke communicatie en niemand is bang om te hard te werken bij dit bedrijf. Een aanrader zou ik zeggen! N.Tournier
  • Avatar Remco Overdevest ★★★★★ 1-09-2019
    Uiterst tevreden met de opgeleverde aanbouw. In 5 dagen staat hij met alles erop en eraan.Er zijn altijd wel wat zaken die tegen zitten, maar het gaat erom hoe de prefabriek hiermee omgaat. Alles wordt op korte termijn opgelost, of het nou om een scheurtje in stucwerk van de buurvrouw gaat na het heien of wat elektra problemen (toeval, had niks te maken met plaatsen aanbouw).Zeer blij met de keuze voor prefabriek en ik zal mensen zeker aanraden om via dit bedrijf een aanbouw te laten plaatsen. Top werk!
  • Avatar Appie Alfarez ★★★★★ 21-08-2019
    Omdat wij snel een aanbouw wilden en niet teveel puinhoop wilden, hebben wij gekozen voor de Prefabriek. Hier heb ik geen spijt van gehad. Terwijl ik op vakantie was hebben hun de aanbouw tegen het huis aangezet.. Zij hielden ons goed op de hoogte en kregen wij ook een filmpje hoe de aanbouw over het huis ging. Dat was spectaculair. Wij konden altijd met de aannemer bellen of appen als we vragen hadden. Dit is een klantvriendelijk bedrijf en als je ergens niet helemaal tevreden over was, lossen zij dit per direct op. Het was de juiste keus om voor dit bedrijf te kiezen. Ik maakte mij natuurlijk wel even zorgen omdat ik op vakantie was, maar ik heb dit zeer positief ervaren en ik geniet van het extra woongenot.
  • Avatar Paul Mietes ★★★★★ 12-08-2019
    We hebben met de prefabriek een aanbouw van 14 meter en een erker gerealiseerd. Nog steeds genieten we van de ruimte die we erbij gekregen hebben.De verbouwing was strak gepland en de overlast voor ons was zeer kort omdat het plaatsen in 1 week werd gerealiseerd. Ook daarna was een strakke planning waar de loodgieter, elektricien en stukadoor snel na elkaar kwamen.Het hele proces en communicatie met de mensen van de Prefabriek heeft op ons een goede indruk achter gelaten.
  • Avatar Florian Beeren ★★★★★ 14-07-2019
    Echt een aanrader! Minimale overlast aangezien de aanbouw in 5 dagen geplaatst werd! Perfecte nazorg. Vriendelijke mensen. Alle ideeën geïmplementeerd. Top!
  • Avatar Gonda Ditmer ★★★★★ 15-06-2019
    Goedendag,Uw bedrijf heeft in Augustus 2019 een aanbouw bij ons in Weesp geplaatst.Zéér tevreden en een fantastisch team!Wij zullen jullie zeker aanraden aan derden.Gonda
  • Avatar a.p. van dijk ★★★★ 2-06-2019
    Al een flnke periode op zoek geweest naar een aannemer voor het plaasten van een uitbouw aan ons huis in de tuin. Zonder veel resultaat. Op een beurs in Utrecht werd ik geattendeerd door iemand en die zei je kunt ook een prefab uitbouw laten maken en dat plaatsen ze binnen enkele dagen helemaal. Op zoek gegaan, en kwam bij De Prefabriek terecht en maar gelijk een afspraak gemaakt. Vlot besproken, helemaal omdat ons plan al vast lag en men dus wist hoe wij het wilden hebben. Bij elkaar enkele maanden voorbereiding, maar die lag in de werkplaats en niet bij je thuis, groot voordeel. Enkele keren wezen kijken en we waren enthousiast over de werkzaamheden en de voortgang. Lang verhaal kort te maken: uitbouw is geplaats in een dag en de rest van de dagen werd eea afgerond. Inderdaad in een week tijd stond de uitbouw! Goede vaklui, en heel netjes gewerkt. Natuurlijk zijn er aandachtspunten zoals afspraken met de gemeente, gebruik openbare ruimte, en de cv radiator afstemming.De Prefabriek kunnen we aanbevelen als serieus en goed werkend bedrijf, jonge ploeg die enthousiast z'n werk doet! We wensen ze nog veel succes toe. We zijn nu het afwerken binnen aan het uitvoeren zodra dat klaar is volgen er foto's.Arie van Dijk.
  • Avatar Eva Louwersheimer ★★★★ 19-05-2019
    We zijn tevreden over de mooie uitbouw, geplaatst door PreFabriek. Hele prettige samenwerking. De uitbouw stond in 5 dagen, maar de periode waarin alle details waren afgewerkt duurde wel enige weken. We raden een uitbouw via PreFabriek aan.
  • Avatar Ruud Keizer ★★★★★ 6-05-2019
    Wij hebben een complete aanbouw laten realiseren voor de Prefabriek. De aanbouw bestaat uit 3 gedeeltes waarbij alle modules aan elkaar gekoppeld diende te worden.Vanaf de kennismaking op de fabriek tot aan het moment van oplevering hebben de medewerkers van de Prefabriek zich netjes, meedenkend en zeer welwillend opgesteld. Er ontstaan altijd situaties die niet vooraf te voorzien zijn, dit is vakkundig en met de juiste toewijding opgepakt en zorgde ze voor een passende en juiste oplossing.Ik zal deze firma aanbeveling binnen onze prive en zakelijke contacten.Groet Ruud Keizer
  • Avatar Nick B ★★★★★ 16-04-2019
    Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Korte lijnen en waar voor je geld. Ook kleine issues die er altijd zijn bij een verbouwing, worden snel en adequaat opgepakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
  • Avatar Chrissy Dijkman ★★★★★ 7-03-2019
    Ontzettend blij met de service van de Prefabriek! Vakmensen die razendsnel onze prachtige uitbouw hebben gemaakt.
  • Avatar Klaartje Slot ★★★★ 26-02-2019
    Het contact met de Prefabriek was top, er zijn heel veel keuzes die bespreekbaar zijn. Ze denken graag met je mee. Daardoor hebben wij via de Prefabiek ook het stucwerk en de vloerverwarming laten doen. Toen we tegen (kleine) onvolkomenheden aanliepen is dat adequaat opgelost.Heel tevreden met de uitbouw, goed opgeleverd!
  • Avatar Harry de Brauw ★★★★★ 24-02-2019
    Wat een prettige ervaring! Vlotte communicatie, vooraf helderheid over totale kosten, in een week gerealiseerd, prachtig resultaat. De mannen van de Prefabriek werken snel, doen niet moeilijk en lossen problemen in no time op. Een fijn team die ik iedereen aanbeveel!
  • Avatar Michael Tetteroo ★★★★★ 16-02-2019
    In één woord: fantastisch.Laat je niet misleiden door andere clubs die pretenderen dit ook te kunnen, de Prefabriek heeft het uitgevonden en gezien de lange voorhistorie in de aannemerij kunnen zij dit ook echt.Je uitbouw staat idd in een week. Thijs en zijn mannen zijn het anti-stereotype van de aannemerij: deze club komt zijn afspraken wél na en als er dingen net wat anders uitpakken dan je in gedachten had (ook nadat je het ontwerp goedgekeurd hebt) wordt het keurig netjes opgelost. De jongens id fabriek maar ook die de uitbouw voorbereidingen treffen thuis en uiteindelijk plaatsen zetten allemaal een extra stapje want ze willen echt eer uit hun werk halen en dat is te zien.Ook wij wilden niet 2 maanden id puin zitten dus kwamen we bij de Prefabriek uit omdat zij bij ons id straat al een uitbouw geplaatst hadden. De dag vd plaatsing is pas de achterpui eruit gegaan dus minimale overlast. Wellicht net wat duurder dan de één pitter met z'n metsel hulpje maar zeker de moeite waard. En laten we wel wezen: kwaliteit vindt je niet op de eerste rij voor een dubbeltje.Absolute aanrader.Met Vriendelijke Groet,Michael
  • Avatar Margo ★★★★★ 7-02-2019
    In mei 2019 hebben wij voor een uitbouw gekozen van De Prefabriek. Daar zijn we zeer tevreden over. In 5 dagen staat de aanbouw, en door te kiezen voor deze oplossing hebben wij ons huis kunnen verbouwen in een maand tijd, inclusief doorbraak pui, aanbouw via prefabriek, nieuwe vloer, nieuwe keuken. Alles is volledig naar wens te realiseren en het team van de Prefabriek maakt zijn belofte meer dan waar, ook in de nazorg. Een betrouwbare partij die kwaliteit levert, en belangrijker... onze woning voelt 2x zo groot.
  • Avatar Desiree Van giezen ★★★★★ 4-02-2019
    Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van De Prefabriek. Wat een tof bedrijf en wat een aardige jongens. Er waren wel een paar uitdagingen onderweg, maar deze werden elke keer erg goed opgelost. Thijs was heel prettig om contact mee te hebben en had telkens goede oplossingen voor tegengekomen problemen. Iemand met ontzettend passie voor zijn vak. Ook de jongens die de uitbouw hebben gemaakt/gezet waren super (vooral Rens). We waren ondanks dat we het wisten, toch ook ontzettend onder de indruk van de snelheid waarbij de uitbouw werd neergezet. En je uitbouw boven het huizenblok zien hangen aan een grote kraan is ook een bijzondere ervaring. Al met al blij met de keuze die wij hebben gemaakt voor De Prefabriek.Mark en Desiree
  • Avatar Rein Groot ★★★★★ 15-01-2019
    Wat een waanzinnige partij. Alle medewerkers zijn echte professionals met passie voor hun vak. Heel fijn in het contact voor, tijdens en na de oplevering. Geen enkel moment tijdens het project heb ik iets van weerstand ervaren. Alles werd met een glimlach en zeer professionele houding opgelost! Wat een unieke ervaring. Tevens is het plaatsen van een uitbouw door Prefabriek super fijn in de planning. Je weet precies in welke week de uitbouw komt. Al het werk ervoor en er na kan je precies afstemmen op het plaatsen van de uitbouw.
  • Avatar Henrik Bos ★★★★★ 9-01-2019
    Een Jong dynamisch bedrijf, waar kennis, kunde en ervaring een super mooi en goed product neer zetten.In juni 2019 is er jij mij in Leiden volledig volgens afspraak en binnen het tijdsbestek een mooie uitbouw geplaatst.De sterke punten zijn:Duidelijkheid, snelheid en netheid.Je hoeft je in een bewoond huis geen zorgen te maken over rommel en troep.Een aanrader voor iedereen die geen zin heeft om maanden in de rommel te zitten.Thanks Prefabriek.
  • Avatar Thomas Plukaard ★★★★★ 6-01-2019
    In het voorjaar 2019 heeft de Prefabriek een uitbouw geplaatst van 7 m x 4 m. Ze hebben de oude uitbouw verwijderd en de fundering ter plaatse vergroot. Normaal produceren ze de fundering in de fabriek, maar bij ons moest de 4 m x 2,5 m fundering vergroot worden naar 7 m x 4 m. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan. Na veel offertes te hebben vergeleken zijn we voor een uitbouw gegaan dit in een fabriek word geproduceerd. Wij hebben 3 kleine kinderen en wilde niet een verbouwing van ongeveer 6 weken zoals een traditionele aanbouw. Het was heel gaaf om af en toe een kijkje te nemen in de fabriek en het proces te volgen. Het personeel is heel betrokken. Je ziet dat het bedrijf groeiende is en continue bezig is om verbetering door te voeren. Wij genieten nu elke dag van de extra ruimte, het is echt heerlijk.
  • Avatar Jorrit van Gelder ★★★★★ 2-01-2019
    Uiterst tevreden over De Prefabriek. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ik zou ze dan ook zeer aanraden. De plaatsing liep zoals gepland en de aanbouw staat er ook daadwerkelijk in 5 dagen zoals beloofd. De afwerking is van hoge kwaliteit en ze denken graag met je mee. Als je een mooie aanbouw wilt dan zou ik zeker voor de Pre Fabriek kiezen.
  • Avatar sabine peixoto ★★★★★ 27-03-2018
    Super tevreden! Snel goed en professioneel geholpen. Voor vragen altijd bereikbaar! Komen afspraken na. Top bedrijf met werknemers die super goed werk leveren. Dit bedrijf is echt een aanrader.Uitbouw staat inmiddels al 9 maanden en nog geen moment spijt van gehad.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kostenOntwerp nu jouw aanbouw in onze configurator
Ontwerp jouw aanbouw