Uitbouw met schuifpui 1@2x

Uitbouw met schuifpui

Bij een uitbouw met schuifpui maak je optimaal gebruik van de ruimte. Doordat de deuren niet opendraaien, maar in hun eigen kozijn heen en weer bewegen nemen ze amper plek in beslag. Bovendien krijg je er ineens een hele kamer bij. Extra leuk: bij De Prefabriek ontwerp je jouw aanbouw met schuifpui eenvoudig online. Je ziet direct de voorbeelden en krijgt meteen inzicht in de kosten van zo’n serre aanbouw met schuifpui. Ontdek de mogelijkheden. 

Bekend van o.a.

Schuifpui voorbeelden voor je uitbouw

Daarnaast heb je voor de schuifpui verschillende combinatiemogelijkheden. Zo heb je keuze uit drie materialen: kunststof, aluminium en hout. En uit twee kleuren: wit en antraciet. Verder zijn er twee beschikbare modellen.

Uitbouw met schuifpui 2@2x

Beschikbare schuifpui modellen

Een tweedelige schuifpui:
Deze schuifpui heeft twee grote ramen, die je afzonderlijk van elkaar naar links en rechts kunt bewegen. Dankzij het formaat van de ramen creëer je een ruimtelijk effect in je uitbouw. Bovendien oogt het strak en modern. 

Een vierdelige schuifpui:
Deze schuifpui heeft vier kleinere ramen, waarvan je de middelste twee naar buiten kunt schuiven. Hiermee heb je de look and feel van openslaande tuindeuren, zonder dat je ruimte nodig hebt om die deuren ook daadwerkelijk open te kunnen slaan. 

Kosten serre aanbouw met schuifpui

Hoeveel een serre aanbouw met schuifpui precies kost, is afhankelijk van heel veel factoren. Met name de grootte van de uitbouw heeft impact op de prijs. Maar ook het model van de schuifpui is hierop van invloed, net als het materiaal. Daarbij is pvc de goedkoopste optie, gevolgd door hout en tot slot aluminium. Een tweedelige schuifpui is vaak ook nog een stuk goedkoper dan een vierdelige schuifpui, omdat je hierbij extra kozijnen en bevestigingsmateriaal nodig hebt.

 


Extra opties

Ook de extra opties worden natuurlijk meegenomen in de totaalprijs. Gelukkig heb je met onze online ontwerptool altijd inzicht in de kosten voor jouw uitbouw met schuifpui. Bij elke optie die je toevoegt of weghaalt, zie je de prijs direct veranderen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je de juiste afwegingen maken binnen jouw budget. Wel zo fijn, die transparantie. Hierin nemen we overigens niet de kosten voor een eventuele vergunning mee. Die zijn per gemeente afhankelijk.

Tip: Lees hier tot welke grootte je aanbouw met schuifpui vergunningsvrij is. 

 

Uitbouw met schuifpui 3@2x

Uitbouw met schuifpui binnen 5 dagen

Wist je we bij De Prefabriek jouw uitbouw met schuifpui al binnen vijf dagen realiseren? Dat kunnen we beloven, omdat wij de complete uitbouw al in zijn geheel voorbereiden in onze fabriek. We werken jouw ontwerp helemaal uit en plaatsen het prefab element vervolgens in één keer aan jouw huis. Twee dagen van tevoren komen we al om de nodige voorbereidingen te treffen. En we blijven nog twee dagen om alles netjes af te werken. Maar daarna is de serre aanbouw met schuifpui ook écht klaar.

Heb je vragen, behoefte aan advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020-3317470 of [email protected]. Wist je trouwens dat we een showroom hebben in zowel Amsterdam als Elshout (in de buurt van ’s-Hertogenbosch) waar je alle materialen, designs en opties in het echt kan komen bekijken? In Amsterdam ben je zelfs van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Een showroomafspraak in Amsterdam plan jezelf gemakkelijk in op onze website Showroom afspraak maken. Uiteraard kan dit ook via e-mail of telefonisch als je dat prettiger vindt. Voor een afspraak in Elshout, bel of e-mail ons graag even.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten