Over De Prefabriek

De Prefabriek is ontstaan vanuit de gedachte dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om snel en voordelig uw woning uit te kunnen breiden. De Prefabriek heeft vervolgens een bouwsysteem uitgewerkt waarmee dit mogelijk is geworden. Bij de Prefabriek werken mensen met veel ervaring als het gaat om bouw en prefab bouwen. Wij zorgen er dus in iedere situatie voor dat u snel kunt genieten van meer woonruimte en wooncomfort.

 

Transparant in werkwijze en prijs

De Prefabriek staat voor transparantie in werkwijze en prijs. U weet van te voren dus exact waar u aan toe bent. De prijzen die getoond worden in onze aanbouw configurator zijn de prijzen die u uiteindelijk op de factuur ziet staan. Uiteraard is het hierbij van belang om te realiseren dat wij prijzen berekenen op de door u ingevoerde gegevens. Mocht het zo zijn dat deze gegevens afwijken van de werkelijkheid dan vertellen wij u dat en hoort u direct welke prijsconsequenties dit heeft. Wij komen op basis van de offerte die u kunt opvragen via de configurator altijd bij u langs om de offerte volledig met u door te nemen. Op basis van die afspraak ontvangt u onze definitieve offerte.

 

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant

De Prefabriek is een van de 1.425 bouwbedrijven die aangesloten is bij BouwGarant. Met de keuze voor de Prefabriek bent u dus verzekerd van het beste eindresultaat. Om het BouwGarant kerumerk te mogen voeren zijn wij uitgebreid onderzocht op professionaliteit en ervaring. U weet op deze manier dat wij beschikken over de juiste ervaring, diploma’s en verzekeringen om de beste aanbouw voor u te kunnen realiseren. Voor meer informatie over de voordelen van kiezen voor een BouwGarant aannemer kunt u hier terecht.

Werkplaats De Prefabriek - Prefab aanbouw
Showroom De Prefabriek

Werkwijze De Prefabriek

De Prefabriek werkt snel en voordelig. Dit weten wij te realiseren door ons perfect uitgedachte prefab bouwsysteem. De bouwoplossingen die wij bieden (aanbouw, opbouw en dakkapellen) worden volledig in eigen beheer geproduceerd. Hierbij zijn wij dus niet afhankelijk van anderen.

 

Van offerte tot aanbouw

Vul onze online offerte module in en ontvang direct een gespecificeerde (richtprijs) offerte voor uw aanbouw. De Prefabriek komt op basis van de offerte graag bij u langs om de offerte helemaal door te nemen. Indien nodig en/of gewenst maken we samen aanpassingen. U ontvangt na dit gesprek onze definitieve offerte voor de aanbouw.

De Prefabriek zoekt daarna uit of de aanbouw vergunningsplichtig is. Zoja, dan zal De Prefabriek het vergunningstraject voor u oppakken. Na verlening van de vergunning wordt de aanbouw geproduceerd in onze werkplaats en zal de aanbouw op het afgesproken moment bij u aan uw woning worden geplaatst.

 

Gevarieerde keuzemogelijkheden

De keuzes die wij bieden zijn gevarieerd voor u als klant, en voor ons zijn dit keuzes waarvan wij exact weten hoe ze gerealiseerd moeten worden. Dit biedt u flexibiliteit in uw keuzes en de mogelijkheid om naar uw eigen smaak te bouwen. Deze combinaties kunnen we snel naar wens voor u realiseren. Heeft u toch andere wensen qua opties of mogelijkheden dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Plaatsing aanbouw,

stap voor stap.

Dag 1.

Geveldoorbraak / heiwerkzaamheden

Op dag 1 wordt het voorbereidende grondwerk verricht. Er worden heiwerkzaamheden verricht voor de fundering van de aanbouw.

Dag 2.

Geveldoorbraak

De gevel wordt doorgebroken en de plaatsing wordt verder voorbereid.

Dag 3.

Staalconstructie / grondwerk

De fundering met staalconstructie wordt geplaatst.

Dag 4.

Plaatsen prefab aanbouw

De aanbouw wordt zo goed als kant-en-klaar naar uw woning getransporteerd. Eenmaal bij uw woning aangekomen wordt de aanbouw met een kraan op z’n plek aan uw huis gezet.

Dag 5.

Afwerking binnenzijde

De binnenkant van uw aanbouw wordt helemaal afgewerkt. Eventuele installaties worden aangesloten. Na de afwerking binnen, wordt de aanbouw opgeleverd.

Recente projecten