Over De Prefabriek: dé specialist voor jouw aanbouw!

 

Thuis is de plek waar je optimaal wil genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan.

Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn.

Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 731 succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.

 

Pre over ons image
Werken bij pre@2x

Werken bij de Prefabriek?

Deel uitmaken van ons team? Werp een blik op onze openstaande vacatures en wie weet zijn wij binnenkort collega’s.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Talloze opties: van materiaal tot afmeting
  • Direct inzicht in de kosten