Houten aanbouw 1@2x

Houten aanbouw

Met een houten aanbouw aan je huis, creëer je in één keer heel veel extra woonruimte. Bij De Prefabriek maak je het ontwerp bovendien heel eenvoudig zelf. Je klikt de opties die je wel en niet wilt aan of uit en krijgt zo direct inzicht in de kosten. Extra fijn: omdat wij de aanbouw van hout volledig prefab maken in onze eigen fabriek, kunnen wij deze al binnen vijf dagen plaatsen. Voordat je het weet geniet jij dus al van je gloednieuwe serre aan huis.

Bekend van o.a.

Houten uitbouw van alle moderne gemakken voorzien

Bij De Prefabriek heb je een heleboel opties. In afwerking, materialen en elektriciteitsvoorzieningen bijvoorbeeld. Zo kun je jouw houten uitbouw van alle moderne gemakken voorzien. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant stel je het ontwerp volledig naar eigen wens samen. Een aantal mogelijkheden op een rij.

Houten aanbouw 2@2x

Voor de buitenkant

De gevelbekleding:
Ga jij voor een houten uitbouw met verticale of horizontale lijnen? En kies je voor de kleur red cedar of frake? 

De kozijnen:
Wil je ook je kozijnen in hout, of ga je dan toch liever voor aluminium of kunststof? En heb je die dan liever in wit en antraciet?

De pui:
Wil je jouw houten uitbouw met openslaande deuren, of denk je toch eerder aan een schuifpui? En wil je die dan met of zonder roedes?

Het dak:
Creëer je extra licht met lichtkoepels? Neem je wel of geen groen dak? En werk je de randen af met een daktrim of overstek? 

De regenpijpen:
Ga je voor regenpijpen van pvc of zink? En heb je er aan één voldoende, of neem je er dan toch twee?

Extra voorzieningen:
Neem je spots, buitenverlichting, stopcontacten of een buitenkraan direct mee in je ontwerp? Dan heb je na plaatsing echt nergens meer omkijken naar.

Houten aanbouw 3@2x

Voor de binnenkant

De wanden:
Neem je onafgewerkte stucplaten die je zelf nog moet straktrekken? Of ga je direct voor glad gestucte muren? Eventueel kun je dan zelfs het schilderwerk meteen meenemen. 

De verwarming:
Laat je meteen vloerverwarming aanleggen, zodat je direct kunt genieten van optimaal comfort? Of bedenk je hiervoor zelf later nog een oplossing? 

De verlichting:
Wil je lichtpunten in het plafond, ingebouwde spotjes of wandlampen? Bij De Prefabriek kun je precies aangeven wat je waar wilt én met welke schakelaar. 

De stopcontacten:
Hoeveel en waar wil je jouw stopcontacten hebben? Door hier van tevoren goed over na te denken, voorkom je dat je later nog een elektricien nodig hebt.

Kosten houten uitbouw aan woning

De precieze kosten van een houten uitbouw aan je woning zijn afhankelijk van meerdere factoren. Met name de grootte van de aanbouw is hierop van invloed. Maar ook de materialen die je kiest en de verschillende opties die je in de prefab houten uitbouw wilt toepassen. Gelukkig kun je met onze configurator heel gemakkelijk de kosten voor jouw aanbouw berekenen. Zo zie je steeds welke invloed elke optie heeft op de prijs. Handig, toch?

Let op: als je een houten uitbouw plaatst aan je woning, heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Bekijk hier tot welke grootte je aanbouw vergunningsvrij is.

Houten aanbouw 4@2x

Prefab houten uitbouw binnen 5 dagen

Een aanbouw aan de achterkant van je woning plaatsen is bij De Prefabriek al binnen vijf dagen gepiept. Na jouw online ontwerp, ontvang je een offerte. Keur je die goed, dan komen we bij je langs om alles goed in te meten. Daarna kunnen de vakmannen in onze fabriek voor je aan de slag. Ze bereiden de prefab houten uitbouw volledig volgens jouw wensen voor. En vervolgens plaatsen ze het in één keer, als een kant-en-klaar element, aan je huis. Hallo, extra woonruimte!

Heb je vragen, behoefte aan advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020-3317470 of [email protected]. Wist je trouwens dat we een showroom hebben in zowel Amsterdam als Elshout (in de buurt van ’s-Hertogenbosch) waar je alle materialen, designs en opties in het echt kan komen bekijken? In Amsterdam ben je zelfs van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Een showroomafspraak in Amsterdam plan jezelf gemakkelijk in op onze website Showroom afspraak maken. Uiteraard kan dit ook via e-mail of telefonisch als je dat prettiger vindt. Voor een afspraak in Elshout, bel of e-mail ons graag even.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten