Aanbouw in Haarlem

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Haarlem is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

Group 2@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Prefabriek homepage stap2test

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Content columns 3

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Haarlem en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw haarlem

Ontwerp zelf je uitbouw in Haarlem

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Haarlem? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Wist je dat…

Haarlem bekend staat om zijn rijke architectonische erfgoed en zijn charmante oude binnenstad? Het ligt ongeveer 24 kilometer ten westen van Amsterdam. Hier zijn een aantal leuke feiten over de bouw en cultuur in Haarlem:

 • Haarlem heeft een rijk bouwkundig erfgoed dat teruggaat tot de Middeleeuwen. In het stadscentrum staan een aantal historische gebouwen, waaronder de gotische Sint-Baafskerk en het 16e-eeuwse stadhuis.
 • Veel van de gebouwen in het stadscentrum, zoals koopmanshuizen, zijn gebouwd in de stijl van de Nederlandse Gouden Eeuw, gekenmerkt door hun puntgevels, hoge en smalle proporties en trapgevels.
 • Haarlem heeft ook een aantal monumentale panden uit de 17e eeuw, zoals het Teyler Museum en het Frans Hals Museum. Deze gebouwen zijn typisch gebouwd in de Nederlandse barokke stijl, die wordt gekenmerkt door zijn sierlijke decoratie, grootsheid en symmetrie.
 • Er staan in Haarlem veel mooie grachtenpanden uit de 18e eeuw, ze staan bekend om hun hoogwaardige materialen, grote en luxe woonruimtes en hun prachtige gevels.
 • Haarlem heeft ook een aantal 19e-eeuwse gebouwen, zoals het Chirurgengilde, dat is gebouwd in de Nederlandse neorenaissancestijl, en het voormalige treinstation, dat is gebouwd in de Nederlandse neogotische stijl.
 • De laatste jaren is er een trend naar het bouwen van eigentijdse gebouwen in Haarlem, zoals de nieuwe bibliotheek, die bekend staat om zijn moderne vormgeving en gebruik van duurzame bouwmaterialen.
 • De stad Haarlem heeft veel beschermde gebouwen en monumenten, waarvan vele wettelijk beschermd zijn, om het culturele erfgoed en het karakteristieke van de stad te behouden.
 • Haarlem heeft ook een aantal interessante voorbeelden van industrieel erfgoed, zoals de voormalige stoomwasserij ‘De Gebroeders Bonn’ en enkele voormalige fabrieken en pakhuizen.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten