Transparant in werkwijze en prijs

 

Werkwijze stappenplan
Extension configurator window

Zelf je aanbouw ontwerpen

Met onze eenvoudig te gebruiken ontwerptool stel je zelf je uitbouw samen. Van kleur baksteen tot soorten kozijnen. Wij maken wat jij wenst. Nadat je jouw voorkeuren hebt opgegeven, krijg je direct inzicht in de kosten.

Ervaar de bouwoplossingen in onze showroom

Het is altijd fijn om zelf de bouwoplossingen te zien. Zo ervaar je letterlijk en figuurlijk hoe het aanvoelt. Je gewenste grootte, de kleur, het materiaal. Samen bespreken we je wensen en stellen we jouw ideale plaatje samen.

House extension lifted in the air

Wij komen de aanbouw plaatsen

Het grote moment is daar. Het plaatsen van jouw nieuwe, geheel naar wens ontworpen uitbouw. Met een kraan zetten we deze keurig op zijn plek. En binnen no-time geniet jij van je extra woonruimte.

Binnen 5 dagen plaatsen we de aanbouw

Dag 1

Op de eerste dag verrichten we de doorbraakwerkzaamheden. Om niet jouw hele huis onder het stof te hebben, plaatsen we vijf dagen lang een stofscherm in je woning.

Dag 2

We beginnen met het afgraven van de tuin. Ook bereiden we op deze dag de heipalen voor, zodat het straks helemaal klaarstaat voor de aanbouw.

Dag 3

Op dag drie transporteren we je aanbouw zo goed als kant-en-klaar naar je huis. Met behulp van een kraan zetten we de uitbouw keurig op z’n plek aan jouw huis.

Dag 4

Dag vier. Tijd voor de afwerking van de buitenzijde van de aanbouw. Onze installateurs verbinden de installaties in de aanbouw met de woning. En maken de aanbouw wind- en waterdicht.

Dag 5

Op de laatste dag werken we de binnenkant van jouw aanbouw helemaal af. Alles dubbel check? Tijd om te genieten van je extra woonruimte.

Wat de Prefabriek uniek maakt

kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit, van begin tot eind.

snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door ons slim uitgedachte prefab-bouwsyteem werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

100% transparantie

100% transparantie

Zowel qua prijs als werkwijze. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

uitbouw voorkant

Welke vergunningen heb je nodig?

Mag je jouw aanbouw vergunningsvrij plaatsen? Wij krijgen vaak de vraag of een vergunning noodzakelijk is. Er zijn diverse regels. Uiteraard helpen wij je indien er een vergunning is verplicht. Soms hoeft dat ook niet. Lees hieronder meer.

Ontwerp zelf je aanbouw met onze configurator

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Talloze opties: van materiaal tot afmeting
  • Direct inzicht in de kosten