Goedkope aanbouw (1)

Goedkope aanbouw

Op zoek naar een goedkope aanbouw? Kies voor prefab! Door de efficiënte werkwijze houd je de kosten super laag. Bij De Prefabriek maak je jouw ontwerp bovendien eenvoudig zelf. Volledig naar wens en helemaal op maat. Extra fijn: onze online tool geeft je direct inzicht in de totaalprijs. Zo zie je precies wat de goedkope opties zijn en houd jij je makkelijk aan je budget. Ontdek de mogelijkheden.

Bekend van o.a.

Goedkope uitbouw aan huis met inzicht in kosten

Hoe goedkoop een aanbouw precies is, is van meerdere factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de aanbouw, de gekozen materialen en de vele extra opties waar je wel of niet voor kunt kiezen. Gelukkig kun je met onze configurator heel gemakkelijk de kosten voor jouw aanbouw berekenen. Voer eerst de afmetingen van de aanbouw in en kies de gewenste opties voor zowel de binnen- als de buitenzijde. Onderin zie je direct wat elke keuze doet met de prijs.

Goedkope aanbouw 2@2x

Mogelijkheden bij een goedkope uitbouw

Er zijn een aantal manieren waarop je geld kunt besparen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje: 

Gevelbekleding:
Goedkope opties voor de
gevelbekleding zijn de bakstenen steenstrips, kunststof rabat en frake hout. Voor cedar hout betaal je meer, maar die keus is natuurlijk aan jou.

Kozijnen:
Kunststof
kozijnen zijn veruit de goedkoopste optie voor de pui. Daarbij is het standaard model met openslaande deuren ook voordeliger dan schuifdeuren of een harmonicapui.

Daktrim:
Een overstek oogt mooi, maar een daktrim is al voldoende om je dakrand af te werken. Zo bescherm je het platte dak goed tegen lekkages en houd je toch wat geld in eigen zak.

Glazen dak:
Glazen dak in je uitbouw? Goed idee. Maar denk eraan: groter is niet altijd beter. Een lichtkoepel met één vak is een stuk goedkoper en zorgt ook al voor veel extra daklicht.

Regenpijp:
Een regenpijp van pvc is goedkoper dan eentje van zink. Ook is één regenpijp logischerwijs goedkoper dan twee. En misschien is dat ook wel genoeg voor een goede hemelwaterafvoer?

Spots, stopcontacten en lichtpunten:
Het inbouwen van spots, stopcontacten en lichtpunten in het plafonds en de wanden, brengen aan de voorkant extra kosten met zich mee. Maar de kans is groot dat het goedkoper is om dit in één keer goed te doen, dan dat je de boel later nog eens moet openbreken. Door hier van tevoren goed over nadenken, kun je onderaan de streep dus juist geld besparen.

Stuc- en schilderwerk:
Bij het afwerken van de muren geldt het tegenovergestelde. Daar kun je misschien nog wel wat geld besparen door het stuc- en schilderwerk zelf te doen. Datzelfde geldt voor de aanleg van vloerverwarming. Laat je dit door ons doen? Dan heb je na plaatsing nergens meer omkijken naar en kun je direct gaan inrichten. Bovendien heb je meer zekerheid over de kwaliteit. Maar aan dat comfort hangt natuurlijk wel een prijskaartje vast.

Speel dus gerust met de mogelijkheden en klik bepaalde opties aan of uit. Dan zie je vanzelf de totaalprijs onderin veranderen. Zo stel je zelf jouw goedkope uitbouw stap voor stap samen.

Prefab aanbouw: goedkoop én snel

Een prefab aanbouw is niet alleen goedkoop, maar ook heel snel. Bij De Prefabriek realiseren wij jouw goedkope aanbouw al binnen vijf dagen. We bereiden de uitbouw volledig volgens jouw ontwerp voor in onze fabriek en plaatsen hem binnen een dag. Twee dagen van tevoren komen we al op locatie voor het voorbereidende werk. En we blijven nog twee dagen hangen voor de afwerking. Daarna kun jij direct genieten. Hallo, extra woonruimte!

Goedkope aanbouw 3@2x

Vragen? We beantwoorden ze graag!

Heb je vragen, behoefte aan advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020-3317470 of [email protected]. Wist je trouwens dat we een showroom hebben in zowel Amsterdam als Elshout (in de buurt van ’s-Hertogenbosch) waar je alle materialen, designs en opties in het echt kan komen bekijken? In Amsterdam ben je zelfs van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Een showroomafspraak in Amsterdam plan jezelf gemakkelijk in op onze website Showroom afspraak maken. Uiteraard kan dit ook via e-mail of telefonisch als je dat prettiger vindt. Voor een afspraak in Elshout, bel of e-mail ons graag even. 

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten