Simonszand 58, hoofddorp2

Serre aanbouw

Met een serre aanbouw creëer je in één keer extra woonruimte. Bovendien krijg je er dankzij de grote raampartijen een hoop daglicht bij. De Prefabriek plaatst jouw serre uitbouw al binnen vijf dagen. Zo kun jij binnen no-time lekker borrelen met vrienden, of rustig wakker worden met een kopje koffie in de zon. Klinkt goed, toch? Lees meer over de mogelijkheden, kosten én snelle levertijd van een serre aanbouw bij De Prefabriek.  

Bekend van o.a.

Mogelijkheden bij een serre als uitbouw

Kies je voor een serre aanbouw van De Prefabriek? Dan heb je tal van mogelijkheden. Zo ontwerp je heel eenvoudig een uitbouw die aan ál je wensen voldoet.

Serre 2@2x

Buitenkant van de serre in prefab

Dat begint al met de buitenkant. Voor de gevelbekleding kun je bijvoorbeeld kiezen uit steenstrips, kunststof rabat en hout in diverse kleuren en designs. Voor de kozijnen heb je keuze uit de materialen kunststof, aluminium en hout. En in het ontwerp van de deuren kun je kiezen voor openslaande deuren of een schuifpui, met of zonder roedes. Daarnaast zijn er nog opties voor lichtkoepels en een groen dak en de daktrim. Oftewel: de rand van het dak.

In je ontwerp kun je zelfs extra voorzieningen meenemen als spots, buitenverlichting, stopcontacten en een kraan. Ook een regenpijp mag natuurlijk niet ontbreken als je een serre aanbouwt. Ga je voor één regenpijp of denk je er twee nodig te hebben? En als je het bij eentje houdt, plaats je die dan rechts of links? Je kunt ook nog kiezen tussen grijs PVC, zwart pc en een meer robuuste regenpijp van zink. Los van de duurzaamheid van het materiaal, speelt ook de uitstraling hierbij natuurlijk een rol. 

Serre 3@2x

Binnenkant van de serre aanbouw

Ook de binnenkant van de serre aanbouw verdient de nodige aandacht. Waar de buitenkant invloed heeft op het aangezicht van je woning, is de binnenkant de plek waar je zelf vooral gebruik van zult gaan maken. Het is dus belangrijk dat je je hier prettig voelt en dat het mooi aansluit op de rest van je woning. Om te beginnen kun je hier kiezen voor een oplevering met de onafgewerkte stucplaten of strak gestucte wanden. Kies je voor dat laatste? Dan behoort ook het schilderwerk tot de opties.

Verder zitten de mogelijkheden in een serre als uitbouw vooral in technische voorzieningen. Daarbij kun je denken aan de aanleg van vloerverwarming, de installatie van lichtpunten en bijbehorende schakelaars. Plaats je die rechts of links? En wil je een gewone schakelaar of toch een dimmer? Naast de grote lichtpunten in het plafond, kun je ook nog denken aan spotjes en wandlampen. En tot slot heb je de mogelijkheid ook de stopcontacten in je serre direct te laten inbouwen.

Kosten van een serre aanbouw in kaart

Hoeveel een serre precies kost, is van meerdere factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de aanbouw, de materialen die je kiest en extra opties zoals hierboven beschreven. Gelukkig kun je met onze configurator heel gemakkelijk de kosten voor jouw serre aanbouw berekenen. Voer in het systeem eerst de afmetingen van de aanbouw in en kies dan je opties voor zowel de binnen- als de buitenzijde. Onderin zie je direct wat elke optie doet met de prijs. Handig, toch? Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Let op: als je een serre aanbouwt heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Bekijk hier tot welke grootte je aanbouw vergunningsvrij is en wanneer je toestemming moet vragen aan de gemeente.

Serre 4@2x

Aanbouw serre binnen 5 dagen met prefab

Of je nu een serre aanbouw achter een rijtjeshuis, een tussenwoning of een vrijstaand huis wilt plaatsen dat maakt niet uit. Bij De Prefabriek is het binnen vijf dagen geregeld. Zodra jouw ontwerp definitief is, gaan onze vakmensen aan de slag. In de fabriek bereiden ze de serre volledig volgens jouw wensen voor. Vervolgens plaatsen ze de serre in prefab, dus kant-en-klaar, bij je thuis. Door deze efficiënte manier van werken, hebben we op locatie nog maar vijf dagen nodig. Zo kun jij dus extra snel genieten van je serre aanbouw. Hallo, extra woonruimte!

Heb je vragen, behoefte aan advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020-3317470 of [email protected]. Wist je trouwens dat we een showroom hebben in zowel Amsterdam als Elshout (in de buurt van ’s-Hertogenbosch) waar je alle materialen, designs en opties in het echt kan komen bekijken? In Amsterdam ben je zelfs van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Een showroomafspraak in Amsterdam plan jezelf gemakkelijk in op onze website Showroom afspraak maken. Uiteraard kan dit ook via e-mail of telefonisch als je dat prettiger vindt. Voor een afspraak in Elshout, bel of e-mail ons graag even.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten