Subheading

Uitbouw woonkamer

Een woonkamer uitbouwen kent veel voordelen
‘Uitbouw woonkamer’ op je verlanglijstje staan? Wij begrijpen waarom want het wordt steeds populairder. Er zijn namelijk nogal wat voordelen zoals meer ruimte, comfort en mogelijkheden binnenshuis. Nog een groot voordeel: jouw uitbouw staat er bij ons al binnen 5 dagen. Bij traditionele oplossingen is dat nooit haalbaar. Het meeste werk wordt in onze bouwplaats gedaan wat veel minder (geluids)overlast geeft. Dat is natuurlijk niet alleen prettig voor jou, maar ook voor je buren. Ook voor het grotere plaatje is het beter. Er komt namelijk veel minder afval en stof vrij en dat is gunstig voor het milieu. Kortom, een uitbouw van je woonkamer kent vele voordelen.

Ontwerp je eigen uitbouw

of neem contact met ons op

uitbouw voorkant

Ideale omstandigheden

Een woonkamer uitbouw wordt binnen in onze werkplaats gebouwd. Daar wordt in alle rust en onder de perfecte condities geproduceerd. Dat garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar het biedt ook veel mogelijkheden qua soort en type. Zowel voor de buiten- als de binnenkant. Wil je alvast wat inspiratie opdoen en een uitbouw van dichtbij bekijken? je krijgt een goede indruk als je bij ons in de showroom langskomt. Onze bouwprofessional voorziet je van alle juiste informatie en beantwoordt graag alle vragen. Zo kunnen jullie jouw wensen opstellen. Vervolgens gaan wij jouw wensen in detail vormgeven.

7d2a0021

Lagere foutmarge

Een ander voordeel van een woonkamer uitbouw is dat er van tevoren dieper op de materie wordt ingegaan omdat alles vóór aanvang van de bouw al gemaakt moet zijn. Denk hierbij aan de juiste constructiematerialen, constructieberekeningen, dakdelen, kozijnen en de verwerking van elektriciteit. Zo worden eventuele bouwfouten er eerder uitgehaald. Hierdoor hebben we nog een extra stok achter de deur waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen.

aanbouw zijkant

Uitbouw woonkamer gerealiseerd in 5 dagen

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten en waar je optimaal met elkaar wilt leven. Een groter huis betekent meer leefruimte en dus meer comfort en draagt daarmee bij aan een optimale leefomgeving. Dat is precies wat wij voor je verzorgen: meer woonruimte met onze aanbouw-opties. We hebben verschillende maten voor een uitbouw, van diverse materiaalsoorten en met talloze afwerkopties voor zowel de binnenkant als de buitenzijde. Het is maar net wat jouw wens is. En het mooie: binnen vijf dagen staat je uitbouw er al. Op zoek naar meer woonruimte en comfort? De kosten van je uitbouw direct berekenen? Dan ben je bij de Prefabriek aan het juiste adres.

Ontwerp zelf je woonkamer uitbouw met onze configurator

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Talloze opties: van materiaal tot afmeting
  • Direct inzicht in de kosten