De beneluxbaan 300, heemskerk 4

Uitbouw woning zijkant

Een uitbouw aan de zijkant van je woning? Dat is een goede investering. Niet alleen omdat het de woningwaarde verhoogt. Maar ook omdat je je eigen woonplezier ermee verbetert. Met een aanbouw creëer je extra ruimte, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een grotere keuken, een eigen hobbyruimte of een aparte speelkamer voor de kinderen. Zelf een uitbouw aan de zijkant van je huis ontwerpen? Dat doe je bij De Prefabriek eenvoudig online. Ontdek de mogelijkheden.

Bekend van o.a.

Ontwerp een uitbouw aan de zijkant van je woning

Bij het ontwerpen van de uitbouw aan de zijkant van je woning heb je tal van opties. Alleen al voor de bekleding van buitenkant heb je keuze uit twaalf designs. Daarnaast kun je ook de kleur en het materiaal van je kozijnen zelf kiezen en heb je vijf opties voor het ontwerp van de pui. Van openslaande deuren tot een schuifpui en een harmonicapui. Ook het dak kun je helemaal afwerken naar eigen smaak. En dan heb je nog tal van voorzieningen, zoals spots, buitenverlichting en een buitenkraan. 

 

Natuurlijk is ook de binnenkant van de aanbouw van groot belang. Dit wordt ten slotte echt het verlengstuk van je huis. Om het jezelf makkelijk te maken, kun je kiezen voor strak gestucte muren inclusief schilderwerk en zelfs vloerverwarming laten aanleggen voor extra comfort. Ook kun je de stopcontacten en verlichting direct integreren. Of je nu gaat voor lichtpunten in het plafond, ingebouwde spotjes, wandlampen of een combinatie van allemaal. Alles is mogelijk bij De Prefabriek. 

De beneluxbaan 300, heemskerk 5

Kosten voor een aanbouw aan de zijkant van je huis

De kosten voor een uitbouw aan de zijkant je huis, zijn afhankelijk van meerdere factoren. Met name de grootte van is van invloed op de prijs. Maar ook de gekozen materialen en extra opties hebben hier impact op. Gelukkig kun je met onze online tool eenvoudig de kosten voor een uitbouw berekenen. Tijdens het ontwerpen zie je direct wat het toevoegen of weglaten van een bepaalde optie doet met de prijs. Zo heb je altijd inzicht in kosten en weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo fijn! 

Uitbouw van je woning binnen vijf dagen

Bij De Prefabriek kunnen we een aanbouw aan de zijkant van je huis al binnen vijf dagen realiseren. Dat komt omdat wij de complete uitbouw al in zijn geheel voorbereiden in onze fabriek. Hierdoor hebben we nog maar vijf dagen nodig op locatie om het prefab element te plaatsen én af te werken. Zo beperken we de overlast niet alleen tot een minimum, maar kun je de uitbouw na plaatsing ook meteen in gebruik nemen. Meubels erin en genieten maar. Heerlijk, zo veel extra woonruimte.

 

Aanbouw aan de zijkant van je woning vergunningsvrij?

Let op: hoe ver je mag uitbouwen naar de zijkant verschilt per gemeente. En in veel gevallen heb je hiervoor een vergunning nodig. Bekijk hier tot welke grootte een aanbouw aan de zijkant van je woning vergunningsvrij is. Maar onthoud dat dit een algemene blog is en de precieze voorwaarden overal anders zijn. Doe daarom voor de zekerheid ook altijd navraag bij je gemeente. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Het uitbouwen van je woning moet vooral leuk blijven, niet waar?

Heb je vragen, behoefte aan advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020-3317470 of [email protected]. Wist je trouwens dat we een showroom hebben in zowel Amsterdam als Elshout (in de buurt van ’s-Hertogenbosch) waar je alle materialen, designs en opties in het echt kan komen bekijken? In Amsterdam ben je zelfs van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Een showroomafspraak in Amsterdam plan jezelf gemakkelijk in op onze website Showroom afspraak maken. Uiteraard kan dit ook via e-mail of telefonisch als je dat prettiger vindt. Voor een afspraak in Elshout, bel of e-mail ons graag even.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten