Subheading

Kant en Klare Uitbouw

Kant-en-klare uitbouw kent veel voordelen
Kant-en-klare uitbouw wordt steeds populairder. En dat is niet gek. Er zijn namelijk nogal wat voordelen ten opzichte van conventionele bouw. Het voornaamste voordeel is natuurlijk de snelheid. Zo staat jouw kant-en-klare uitbouw er bij ons al binnen 5 dagen. Bij traditionele oplossingen is dat nooit haalbaar. Een ander bijkomend voordeel is dat er veel minder (geluids)overlast is, omdat het meeste werk in onze bouwplaats wordt gedaan. Dat is natuurlijk niet alleen prettig voor jou, maar ook voor je buren. Ook voor het grotere plaatje is het beter. Er komt namelijk veel minder afval en stof vrij en dat is gunstig voor het milieu. Kortom, kant-en-klare uitbouw kent vele voordelen.

Ontwerp je eigen uitbouw

of neem contact met ons op

uitbouw voorkant

Ideale omstandigheden

Kant-en-klare uitbouw wordt binnen in onze werkplaats gebouwd. Daar wordt in alle rust en onder de perfecte condities geproduceerd. Dat garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar het biedt ook veel mogelijkheden qua soort en type. Zowel voor de buiten- als de binnenkant. Wanneer je bij ons in de showroom langskomt, dan kun je er letterlijk zelf doorheen lopen. Zo komt alles tot leven. Onze bouwprofessional voorziet je van alle juiste informatie. Samen kunnen jullie zo jouw wensen opstellen. Zodat wij die tot in detail kunnen vormgeven.

7d2a0021

Lagere foutmarge

Een ander voordeel van kant-en-klare uitbouw is dat er van tevoren dieper op de materie wordt ingegaan omdat alles vóór aanvang van de bouw al gemaakt moet zijn. Dat betekent dat we dubbel en dwars nadenken en alles vooraf tot in het kleinste detail bedenken. Van betonwanden en dakdelen tot de kozijnen en de elektriciteit. Zo worden eventuele bouwfouten er eerder uitgehaald. Nog een extra stok achter de deur waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen.

aanbouw zijkant

Binnen 5 dagen meer woonruimte met prefab uitbouw

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Waar je optimaal met elkaar wilt leven. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer leefruimte en dus meer comfort. Dat is precies wat wij voor je verzorgen: meer woonruimte met onze aanbouw-opties. We hebben verschillende maten uitbouw, van diverse materiaalsoorten en met talloze afwerkopties voor zowel de binnenkant als de buitenzijde. Het is maar net wat jouw wens is. En het mooie: binnen vijf dagen staat je kant-en-klare uitbouw er al. Op zoek naar meer woonruimte? De kosten van je uitbouw direct berekenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontwerp zelf je aanbouw met onze configurator

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Talloze opties: van materiaal tot afmeting
  • Direct inzicht in de kosten