Aanbouw in Hoofddorp

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Hoofddorp is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

Group 2@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Prefabriek homepage stap2test

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Content columns 3

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Hoofddorp en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw hoofddorp

Ontwerp zelf je uitbouw in Hoofddorp

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Hoofddorp? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten

Wist je dat…

Hoofddorp een stad is in de provincie Noord-Holland en bekend staat om zijn moderne architectuur, groene ruimtes en stedenbouwkundige planning? Hoofddorp ligt ten westen van Amsterdam. Hier zijn een aantal leuke feiten over de architectuur in Hoofddorp:

 • Hoofddorp is een relatief nieuwe stad, aangezien het officieel werd gesticht aan het einde van de 19e eeuw, veel van de gebouwen en architectuur in de stad zijn relatief modern, maar met enkele gebouwen uit de 19e eeuw.
 • Net als Zoetermeer is ook Hoofddorp ontworpen als tuinstad, met veel parken, groenvoorzieningen en een mix van woon-, werk- en industriegebieden. De stedenbouwkundige opzet kenmerkt zich door een overzichtelijk stratenpatroon met brede straten en ruime woningbouw.
 • De architectuur in Hoofddorp kenmerkt zich vooral door moderne en functionalistische ontwerpen, die de idealen van de naoorlogse periode en de tuinstadbeweging weerspiegelen. In Hoofddorp staan veel hoogwaardige, ruime en functionele appartementengebouwen en woningen uit de jaren ’60 en ’70.
 • Veel van de gebouwen in Hoofddorp zijn ontworpen door Nederlandse architecten en gebouwd met moderne materialen zoals beton, staal en glas. Ze worden typisch gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en een gebrek aan versieringen.
 • De stad heeft geïnvesteerd in een aantal nieuwe woningbouwprojecten, die zijn ontworpen met een duurzame focus, met behulp van energiezuinig ontwerp en systemen, en waarin ook moderne technologie is verwerkt, zoals zonnepanelen en geothermische systemen.
 • Hoofddorp heeft een aantal openbare gebouwen die in een eigentijdse bouwstijl zijn gebouwd, zoals het Stadhuis en het Cultureel Centrum, die bekend staan om hun moderne vormgeving en gebruik van duurzame bouwmaterialen.
 • In het centrum van Hoofddorp staat de Stadsschouwburg, een modern gebouw ontworpen door de Nederlandse architect Wiel Arets, minimalistisch vormgegeven met een glazen gevel en bekend om de hoogwaardige akoestiek.
 • Hoofddorp staat ook bekend om de aanwezigheid van meerdere multinationals, hierdoor heeft de stad een aantal moderne kantoorgebouwen, waarvan vele LEED-gecertificeerd zijn, wat betekent dat ze voldoen aan hoge milieu- en duurzaamheidsnormen.