Uitbouw achterkant woning 1@2x

Uitbouw achterkant woning

Een prefab uitbouw aan de achterkant van je woning is een goed idee. Hiermee kun je namelijk in korte tijd veel extra woonruimte creëren, zonder al te veel overlast van een ingrijpende verbouwing. Bij De Prefabriek plaatsen we jouw aanbouw aan de achterkant van je woning al binnen vijf dagen. Helemaal op maat gemaakt en volledig naar jouw wens. Je kunt het ontwerp zelf samenstellen met onze online tool.

Bekend van o.a.

Kosten uitbouw achterkant woning

Hoeveel een uitbouw aan de achterkant van je woning precies kost, is afhankelijk van meerdere factoren. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de grootte van de aanbouw, de materialen die je kiest en de extra opties die je in de prefab uitbouw wilt laten integreren. Gelukkig kun je met onze configurator heel gemakkelijk de kosten voor jouw aanbouw berekenen. Zo zie je steeds welke invloed elke optie heeft op de prijs. Wel zo transparant, vinden wij. 

Let op: als je een uitbouw plaatst aan de achterkant van je woning, heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Bekijk hier tot welke grootte je aanbouw vergunningsvrij is.

 

 

Mogelijkheden voor een uitbouw aan je woning

Kies je voor een uitbouw aan de achterkant van je woning van De Prefabriek? Dan heb je heel veel opties om deze helemaal naar je eigen smaak en wens samen te stellen. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Dankzij de vele mogelijkheden ontwerp je eenvoudig de uitbouw van je dromen. We zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

Uitbouw achterkant woning 2@2x

Voor de buitenkant

De gevelbekleding:
Ga jij voor steenstrips, kunststof, of hout? In totaal heb je keuze uit 12 kleuren en designs. 

De kozijnen:
Kies jij voor kunststof, aluminium, of hout? Ieder materiaal heeft weer een andere uitstraling en levensduur. 

De pui:
Heb je liever openslaande deuren of een schuifpui? En wil je die met of zonder roedes? 

Het dak:
Wil je wel of geen lichtkoepels? Wel of geen groen dak? En wel of geen afwerking in de vorm van een daktrim, of een overstek? 

De regenpijpen:
Kies je er één en plaats je die rechts of links? Of ga je voor een regenpijp aan beide kanten? En ga je voor pvc, of zink als materiaal? 

Extra voorzieningen:
Plaats je spots, buitenverlichting, stopcontacten en een kraan? Daarmee zet je echt de puntjes op de i.

Uitbouw achterkant woning 3.2@2x

Voor de binnenkant

De wanden:
Ga je voor onafgewerkte stucplaten, of kies je voor strak gestucte muren? In het laatste geval, kun je ook het schilderwerk meteen meenemen. 

De verwarming:
Laat je meteen vloerverwarming aanleggen voor wat extra comfort, of zorg je zelf later voor een andere oplossing? 

De verlichting:
Wil je lichtpunten in het plafond, ingebouwde spotjes of wandlampen? Bij De Prefabriek kun je het direct laten inbouwen. Zelfs de schakelaar plaats je zelf.

De stopcontacten:
Hoeveel stopcontacten heb je nodig en waar plaats je die? Handig om hier van tevoren over na te denken. Zeker als je in jouw uitbouw graag wil werken, of bijvoorbeeld wilt kunnen gourmetten tijdens kerst. 

Aanbouw achterkant woning in 5 dagen

Een aanbouw aan de achterkant van je woning plaatsen is bij De Prefabriek al binnen vijf dagen gepiept. Na jouw online ontwerp, ontvang je een offerte. Keur je die goed, dan komen we bij je langs om alles goed in te meten. Daarna kunnen de vakmannen in onze fabriek voor je aan de slag. Ze bereiden de uitbouw voor achter je woning volledig volgens jouw wensen voor. En vervolgens plaatsen ze het volledig prefab, dus kant-en-klaar, bij je thuis. Hallo, extra woonruimte! 

Uitbouw achterkant woning 4.2@2x

Prefab houten uitbouw binnen 5 dagen

Heb je vragen, behoefte aan advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020-3317470 of [email protected]. Wist je trouwens dat we een showroom hebben in zowel Amsterdam als Elshout (in de buurt van ’s-Hertogenbosch) waar je alle materialen, designs en opties in het echt kan komen bekijken? In Amsterdam ben je zelfs van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Een showroomafspraak in Amsterdam plan jezelf gemakkelijk in op onze website Showroom afspraak maken. Uiteraard kan dit ook via e-mail of telefonisch als je dat prettiger vindt. Voor een afspraak in Elshout, bel of e-mail ons graag even.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten