Bereken direct hoeveel jouw huis in waarde stijgt

Een uitbouw plaatsen is een investering in de meerwaarde van je huis. Bereken hoeveel jouw huis in waarde kan stijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw uitbouw?

Start de configurator

Bereken direct hoeveel jouw huis in waarde stijgt

Een uitbouw plaatsen is een investering in de waarde van je huis. Vul je gegevens in en zie direct jouw geschatte meerwaarde!

Postcode en huisnummer
Straatnaam, Plaats
Grootte van je aanbouw
Diepte (cm)
Lengte (cm)
24m2
Meerwaarde:
€0

Je wil een aanbouw plaatsen voor meer wooncomfort, maar wist je dat dit ook een goede investering is in de meerwaarde van je huis?

 

Wij bouwen volgens het Besluit Bouwwerken Leefomgeving (Bbl). Dit betekent dat onze aanbouwen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en veiligheidseisen. De extra vierkante meters die de aanbouw oplevert, kunnen dus gezien worden als een volwaardige uitbreiding van het bestaande woonoppervlak. Één van de belangrijkst factoren bij het bepalen van de waarde van een huis is de oppervlakte van de woning. Je geniet dus niet alleen van meer ruimte en comfort, het levert dus ook een meerwaarde van je huis op!

Hieronder laten we zien wat een aanbouw kost en oplevert, op basis van de gemiddelde m2 prijs in Nederland. Benieuwd naar hoeveel jouw huis in waarde kan stijgen? Vul dan direct je eigen postcode in om zo een schatting te krijgen van de meerwaarde die jouw aanbouw oplevert, op basis van de gemiddelde m2 prijs in jouw postcode gebied.

Je kunt de kosten voor je aanbouw terugverdienen!

Diepte
Breedte
Kosten *
Gemiddelde meerwaarde (Gebaseerd op gem. m2 prijs in Nederland) **
4m 6m € 39.850 € 48.000
3.5m 6m € 39.750 € 42.000
3m 6m € 39.650 € 36.000
2.5m 6m € 39.550 € 30.000
2m 6m € 39.450 € 24.000
Adobestock 543086568 2 copy 3 (1)
Benieuwd hoeveel jouw huis in waarde kan stijgen?
Bereken het nu

* Richtprijs voor een complete standaardaanbouw. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de keuzes die je maakt voor afwerking, extra’s en andere factoren. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen fluctueren en dat het niet mogelijk is om naar deze tabel te verwijzen voor exacte prijsinformatie.

** Onze meerwaarde is een schatting, géén taxatie. Deze schatting is gebaseerd op de gemiddelde m2 prijs in Nederland. Aan de schatting van de meerwaarde op basis van de gemiddelde m2 prijs in jouw postcode gebied kunnen geen rechten worden ontleend.