Aanbouw amsterdam 0068 klein formaat 14

Aannemer voor een uitbouw? Ontdek de voordelen van Prefab!

Gegarandeerd sneller. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

Hierom kies je voor prefab in plaats van traditionele bouw via een aannemer

Bouwsnelheid

Een prefab uitbouw wordt veel sneller gebouwd en geïnstalleerd dan traditionele bouwmethoden via een aannemer. Een prefab uitbouw kunnen worden geïnstalleerd in een fractie van de tijd die nodig is om een traditioneel huis te bouwen, waardoor je sneller kunt intrekken en kunt genieten van jouw nieuwe ruimte.

Minder kosten & onderhoud

Een prefab uitbouw is vaak kosteneffectiever dan traditionele bouw via een aannemer vanwege de lagere arbeids- en materiaalkosten. Onze prefab uitbouwen worden gebouwd van hoogwaardige materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn en een langdurige duurzaamheid garanderen.

Kwaliteit

Een prefab uitbouw wordt gebouwd in een gecontroleerde omgeving van hoog kwalitatieve materialen. Hierdoor bieden wij een constantere kwaliteit dan welke aannemer dan ook en worden risico’s op werkgerelateerde vertragingen geminimaliseerd.

Flexibiliteit

Een prefab uitbouw van de Prefabriek kan volledig naar jouw wensen worden aangepast. Bij voorhand bieden wij een scala aan ontwerpen en materialen ter inspiratie waar je uit kunt kiezen. Wist je dat je jouw eigen uitbouw kunt ontwerpen met onze online configurator? Ontwerp hier jouw uitbouw, volledig naar eigen smaak.

Milieu & energie

Een prefab uitbouw is milieuvriendelijker dan een aannemer voor traditionele bouw. Daarnaast gebruikt prefab minder materialen en vermindert daarmee afval. Onze prefab uitbouw zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn. Dit helpt jouw energierekening te verlagen. Je leeft duurzamer en daarmee ook gelijk milieubewuster.

Ervaring

De Prefabriek heeft vele jaren ervaring in het bouwen van prefab uitbouwen. Wij voeren bouwoplossingen van A tot Z volledig zelf uit met een bewezen staat van dienst wat blijkt uit het leveren van honderden succesvolle projecten.

In drie stappen naar meer woonruimte

prefab aannemer uitbouw

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

aannemer uitbouw voor prefab

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

prefab vs. aannemer uitbouw

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Binnen 5 dagen plaatsen we de aanbouw

Dag 1

Op de eerste dag verrichten we de doorbraakwerkzaamheden. Om niet jouw hele huis onder het stof te hebben, plaatsen we vijf dagen lang een stofscherm in je woning.

Dag 2

We beginnen met het afgraven van de tuin. Ook bereiden we op deze dag de heipalen voor, zodat het straks helemaal klaarstaat voor de aanbouw.

Dag 3

Op dag drie transporteren we je aanbouw zo goed als kant-en-klaar naar je huis. Met behulp van een kraan zetten we de uitbouw keurig op z’n plek aan jouw huis.

Dag 4

Dag vier. Tijd voor de afwerking van de buitenzijde van de aanbouw. Onze installateurs verbinden de installaties in de aanbouw met de woning. En maken de aanbouw wind- en waterdicht.

Dag 5

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien. Zie het voordelige verschil van prefab vergeleken traditionele bouw via een aannemer zelf.

Nog niet overtuigd?

Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Ons  jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat. gegarandeerd sneller & efficiënter dan een aannemer.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

In tegenstelling tot Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Nog vragen?

Prefab-aanbouw

Prefab-aanbouw wordt niet op de bouwplaats maar volledig geproduceerd in de werkplaats. Er wordt in alle rust en onder perfecte condities gebouwd wat veel mogelijkheden biedt. Bijna alle types en soorten bouwen kunnen prefab worden gemaakt. Andere belangrijke verschillen ervaar je tijdens de bouwperiode zelf. Zo hebben jij en je buren veel minder (geluids)overlast. Het meeste werk vindt namelijk niet bij jou thuis plaats, maar op de werkplaats. Bovendien is de kwaliteit van prefab-bouw altijd verzekerd omdat de bouwomstandigheden ideaal zijn. Een bijkomend voordeel is dat er van tevoren dieper op de materie ingegaan wordt omdat alles vóór aanvang van de bouw al gemaakt moet zijn. Zo worden er veel eerdere eventueel bouwfouten uitgehaald, die anders pas later aan het licht zouden komen. Kortom, er zijn nogal wat voordelen.

Bij normaal onderhoud doet jouw aanbouw niet onder voor dat van een normaal huis.

We zijn natuurlijk niet onpartijdig. Maar, als je kijkt naar de objectieve voordelen en de resultaten, dan is de kwaliteit minimaal gelijk, zo niet beter. Dat heeft met diverse zaken te maken, onder andere met het feit dat de bouw binnen wordt geproduceerd onder perfecte omstandigheden, aangezien er geen hinder van het weer wordt ondervonden. Verder wordt er op een schone en vlakke vloer gewerkt. De bevestiging gaat op dezelfde manier als bij traditionele bouw. Daarom geven wij met een gerust hart de garantie dat kant-en-klare aanbouw van minimaal dezelfde kwaliteit is.

Prefab elementen worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd, waardoor de kwaliteit consistent is en er minder afwijkingen zijn dan bij traditionele bouw. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kwaliteit hoger is dan traditionele bouw via een aannemer.

De Bouw

Van het ontwerp en de constructieve berekeningen en tekeningen tot de vergunningsaanvraag en de bouw. Alles wordt volledig door ons verzorgd.

Ons team van bouwkundig tekenaren kunnen jouw wensen perfect vertalen naar de tekentafel en voldoen aan alle wettelijke eisen. Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaar je veel tijd en energie.

In het algemeen leiden onze prefab-technieken tot een efficiënter, sneller en kosteneffectiever bouwproces, met betere kwaliteits- en duurzaamheidseigenschappen vergeleken traditionele bouw via een aannemer.

Planning

Maandag: gevel doorbraak (overlast: machine geluiden en kleine trillingen,)

Dinsdag: graven (overlast: machine geluiden)

Woensdag: plaatsen (overlast: straat afgesloten)

Donderdag & vrijdag: aansluitingen en afwerking etc. (Overlast: slijpen, hakken en boren)

Hierom is prefab sneller vergeleken traditionele bouw via een aannemer:

Een Prefab uitbouw wordt bij de Prefabriek binnen enkele dagen geproduceerd. Alle benodigde middelen zijn al aanwezig waardoor de bouwtijd op de bouwplaats verkort wordt. Dit betekent minder weersinvloeden, minder verkeersoverlast en een kortere bouwtijd.

Showroom

Bij onze fabriek hebben wij een showroom. Hier kun je alles ervaren. Van materiaal en afmeting tot kleur. Hier kunnen we samen alles bespreken. Plan vandaag nog een afspraak in.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten