Subheading

Kosten Uitbouw Berekenen

Direct inzicht in jouw uitbouwkosten
Zoveel mensen, zoveel wensen. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je simpel en snel jouw ideale plaatje. En je ziet direct de bijbehorende kosten. Welke afmeting uitbouw kies je? Bakstenen gevel of kunststof? Spotjes? Binnenwanden afgewerkt? Stap voor stap stel je jouw uitbouw samen.

Bereken direct de kosten

of neem contact met ons op

100% transparantie

Transparantie staat bij ons voorop. Zowel qua werkwijze als qua kosten. Vooraf maken we alles helder en bespreken we samen de laatste offerte. Is alles akkoord? Pas dan gaan we aan de slag. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Wel zo prettig.

uitbouw voorkant

Kom langs in de showroom

Onze showroom laat jouw alle opties zien. Van het materiaal en de afmetingen, van de binnenkant tot de buitenzijde, van kozijnen tot elektra. Zo ervaar je onze bouwoplossingen van dichtbij en komen ze tot leven. Wel zo prettig, want jij moet er straks zelf in leven. Kom dus langs en loop letterlijk door onze prefab-uitbouwoplossingen heen. Uiteraard neemt één van onze bouwprofessionals je mee en vertelt over alle mogelijkheden.

7d2a0021

Ontwerp zelf je uitbouw met onze online configurator

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw uitbouw? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft. Van de gewenste afmeting van jouw uitbouw, tot een bakstenen of kunststoffen buitenzijde. Ook wat betreft de binnenzijde zijn er talloze opties, wel of geen afgewerkte wanden, diverse soorten wandlampen en schakelaars, tot wel of geen radiatoren. Zo heb je het ontwerp letterlijk zelf in de hand. En je krijgt direct inzicht in de bijbehorende kosten. Heb je een specifieke wens die niet tussen de getoonde opties staat? Neem contact met ons op. Samen stellen we jouw ideale plaatje samen.

aanbouw zijkant

Eindeloze opties. Maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Onze slim doordachte bouwoplossingen zorgen er niet alleen voor dat we de prefab uitbouw snel kunnen plaatsen. Het zorgt ook voor een voordelige prijs, tegen de allerhoogste kwaliteit. Die kwaliteit kunnen we waarborgen doordat we alles in eigen beheer produceren. In onze eigen fabriek. Met de beste mensen en met effectieve en efficiënte processen houden we zo de complete regie. En kunnen we verzekeren dat er geen ongewenste verrassingen zijn. Zo leveren we prefab uitbouwoplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen. Snel, van hoge kwaliteit en tegen een voordelige prijs. Ervaar het zelf.

Ontwerp zelf je aanbouw met onze configurator

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Talloze opties: van materiaal tot afmeting
  • Direct inzicht in de kosten