Aanbouw in Den Haag

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Den Haag is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

Group 2@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Prefabriek homepage stap2test

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Content columns 3

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Den Haag en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw den haag

Ontwerp zelf je uitbouw in Den Haag

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Den Haag? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Wist je dat…

Den Haag de op twee na grootste stad van nederland is en bekend staat om zijn architectuur en stedenbouw? Hier zijn een aantal leuke feiten over de bouw en cultuur  in Den Haag:

 • Den Haag heeft een rijk bouwkundig erfgoed, met een mix van historische en eigentijdse gebouwen. Veel van de oudste gebouwen in het stadscentrum dateren uit de 17e eeuw en zijn in de stijl van de Nederlandse Gouden Eeuw, gekenmerkt door puntgevels en trapgevels.
 • In de 18e en 19e eeuw ontwikkelde zich in Den Haag de bouwstijl van de Haagse School, die zich kenmerkt door een naturalistische ornamentiek, het gebruik van baksteen en een meer realistische benadering van de weergave van de natuur. Deze stijl is terug te zien in veel openbare gebouwen in de stad, zoals het Vredespaleis en de Ridderzaal.
 • In het stadscentrum van Den Haag staan ook veel van de belangrijkste overheidsgebouwen van het land, zoals het Nederlandse parlement, het Binnenhof en het Nederlandse Hooggerechtshof. Deze gebouwen zijn gebouwd in verschillende stijlen, waaronder de Nederlandse renaissance, het Nederlandse classicisme en de Nederlandse barok.
 • In de 20e eeuw is er in Den Haag veel nieuwbouw en nieuwbouw, zoals het regeringskwartier en enkele kantoor- en woontorens. Deze gebouwen zijn meestal gebouwd in een moderne bouwstijl, gekenmerkt door functionaliteit en minimalisme.
 • Den Haag staat ook bekend om zijn ontwikkeling aan het strand, Scheveningen, met een breed scala aan bouwstijlen, van de traditionele vissershuizen tot de moderne wolkenkrabbers.
 • Den Haag herbergt ook een aantal moderne en innovatieve gebouwen, zoals de wijk Binckhorst, een stadsvernieuwingsproject dat is ontworpen met een duurzame focus, met behulp van energiezuinig ontwerp en systemen, en waarin ook moderne technologie is verwerkt, zoals zonnepanelen en groene daken.
 • Den Haag kent een aantal beschermde gebouwen en monumenten, waarvan vele wettelijk beschermd zijn om het culturele erfgoed en het karakteristieke van de stad te behouden, zoals het Vredespaleis, het Binnenhof en de Ridderzaal.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten