Aanbouw in Almere

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Almere is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

Ontwerp zelf je aanbouw

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Al jouw wensen bekend?

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Binnen 5 dagen staat je aanbouw

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Almere en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw almere

Ontwerp zelf je uitbouw in Almere

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Almere? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

100% transparantie 

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Isolatiewaarde +++

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Wist je dat…

Almere bekend staat om zijn moderne en experimentele architectuur? Almere is een stad in de provincie Flevoland in Nederland. Het is een relatief nieuwe stad, want het werd officieel gesticht in de jaren 70. Hier zijn een aantal leuke feiten over de cultuur en bouw in Almere:

 • Almere is een volledig geplande stad en de stadsplanning is ontworpen om een harmonieus evenwicht te creëren tussen stedelijke en natuurlijke omgevingen, met veel parken, groene ruimten en waterwegen.
 • De architectuur in Almere kenmerkt zich vooral door moderne en experimentele ontwerpen. Omdat Almere een nieuwe stad is, zijn de meeste gebouwen en architectuur in de stad relatief modern.
 • Veel van de gebouwen in Almere zijn ontworpen door Nederlandse architecten en gebouwd met moderne materialen zoals beton, staal en glas. Ze worden typisch gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en een gebrek aan versieringen.
 • Almere heeft een aantal aansprekende voorbeelden van duurzame en groene gebouwen, zoals het “Green Office”, dat is gebouwd om te voldoen aan de hoogste milieunormen en is gecertificeerd met verschillende duurzaamheidslabels, waaronder BREEAM Excellent.
 • De stad staat ook bekend om zijn innovatieve en experimentele architectuur, zoals de “Living Machine”, een zelfvoorzienend gebouw dat zijn eigen energie en warmte opwekt en ook zijn eigen water en lucht zuivert.
 • Het centraal station van Almere, “Almere Centrum”, is ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava en kenmerkt zich door het innovatieve gebruik van glas, staal en beton om een unieke en futuristische uitstraling te creëren.
 • Almere heeft een aantal openbare gebouwen, zoals het Stadhuis, die zijn gebouwd in een eigentijdse bouwstijl, met strakke lijnen, functioneel ontwerp en gebruik van duurzame bouwmaterialen.
 • Almere staat bekend om zijn moderne woningbouw en stedenbouw, de meeste woningbouwprojecten in de stad zijn laagbouw, ruimtelijk en energiezuinig, de stad heeft ook innovatieve concepten verwerkt zoals de autoluwe buurten en de stedelijke waterfrontontwikkelingen .

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten