Aanbouw

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Zoetermeer is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

Group 2@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Prefabriek homepage stap2test

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Content columns 3

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Zoetermeer en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw amsterdam

Ontwerp zelf je uitbouw in Zoetermeer

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Zoetermeer? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten

Wist je dat…

Zoetermeer een stad is in de provincie Zuid-Holland en bekend staat om zijn moderne architectuur en stedenbouw? Hier zijn een aantal leuke feiten over de architectuur in Zoetermeer:

 • Zoetermeer is een relatief nieuwe stad, want het is officieel gesticht in 1960. Hierom zijn de meeste gebouwen en architectuur in de stad relatief modern.
 • Zoetermeer is ontworpen als tuinstad, met veel parken, groen en een mix van woon-, werk- en industriegebied. De stedenbouwkundige opzet kenmerkt zich door het overzichtelijke stratenpatroon en de laagbouw, ruime woningbouw.
 • De architectuur in Zoetermeer wordt vooral gekenmerkt door moderne en functionalistische ontwerpen, die de idealen van de naoorlogse periode en de tuinstadbeweging weerspiegelen. In Zoetermeer staan veel hoogwaardige, ruime en functionele appartementengebouwen en woningen uit de jaren 60 en 70.
 • Veel van de gebouwen in Zoetermeer zijn ontworpen door Nederlandse architecten en gebouwd met moderne materialen zoals beton, staal en glas. Ze worden typisch gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en een gebrek aan versieringen.
 • Zoetermeer kent een aantal openbare gebouwen die zijn gebouwd in een eigentijdse bouwstijl, zoals het Stadhuis en het Cultureel Centrum, die bekend staan om hun moderne vormgeving en gebruik van duurzame bouwmaterialen.
 • De stad heeft geïnvesteerd in een aantal nieuwe woningbouwprojecten, die zijn ontworpen met een duurzame focus, met behulp van energiezuinig ontwerp en systemen, en waarin ook moderne technologie is verwerkt, zoals zonnepanelen en geothermische systemen.
 • Zoetermeer heeft ook verschillende innovatieve bouwontwerpen en materialen, zoals de experimentele “Living Machine”, een zelfvoorzienend gebouw dat zijn eigen energie en warmte opwekt en ook zijn eigen water en lucht zuivert.
 • Ondanks de relatief recente oprichting heeft Zoetermeer een aantal beschermde historische panden. Een deel ervan werd naar de stad verplaatst, zoals “De blauwe Schuit”, een voormalige graanopslagplaats uit de 19e eeuw, die nu dienst doet als cultureel centrum.