Pre den bosch landing img v02

Aanbouw Tilburg

In 5 dagen staat je aanbouw, ontwerp hem zelf in onze configurator!

  • Bepaal afmeting, materiaal, afwerking, en meer
  • Direct inzicht in de kosten
  • Bereken de meerwaarde van je huis

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

1 maak ontwerp@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

2 bekijk werkwijze@2x

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

3 plaatsen@2x

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre den bosch showroom img

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Tilburg, en wil jij vooraf precies weten hoe de uitbouw eruit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom. Ervaar hoe we werken, stel al je vragen en krijg direct een offerte op maat!

Pre den bosch uitbouw

Uitbouw Tilburg? In 5 dagen geplaatst!

Wil je groter wonen? Door onze unieke werkwijze hoef jij niet lang in een verbouwing te zitten! Nadat jij je aanbouw zelf ontworpen hebt in onze configurator, wordt hij helemaal door ons gemaakt in onze werkplaats. Wanneer we klaar zijn brengen we hem in zijn geheel naar je toe!

  • In 5 dagen geplaatst
  • Geen wekenlange verbouwing
  • Schoon opgeleverd, geen stof en puin

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Dit geeft aan dat wij volledig vertrouwen op de kwaliteit onze bouwoplossingen.

Wist je dat…

1. Textielindustrie: Tilburg staat al lang bekend als de “Stad van de Wol” vanwege de bloeiende textielindustrie. Deze industrie heeft een blijvende impact gehad op de ontwikkeling van de stad en haar identiteit.

2. Despont Art Gallery: Despont Art Gallery is een toonaangevend museum voor hedendaagse kunst, gehuisvest in een voormalige wolspinnerij. Dit museum heeft een indrukwekkende collectie hedendaagse kunst en is een belangrijke culturele bestemming in Tilburg.

3. Piushaven: De Piushaven is de historische binnenhaven van Tilburg, die onlangs is omgebouwd tot een levendige buurt met restaurants, cafés en evenementenlocaties. Dit restauratieproject heeft de waterkant nieuw leven ingeblazen en draagt bij aan de revitalisering van de regio.

4. Spoorzone: De Spoorzone is een groot herontwikkelingsgebied gelegen langs het spoor in het centrum van Tilburg. Voormalige industriële gebouwen zijn getransformeerd in culturele en creatieve ruimtes, waardoor het gebied een levendig centrum van kunst, cultuur en innovatie is geworden.

5. 013 Poppodium: 013 is een bekend poppodium in Tilburg, bekend om zijn gevarieerde programma met livemuziek. Dit podium trekt nationale en internationale artiesten aan en speelt een belangrijke rol in het lokale muziekleven.

6. Textielmuseum: Het Textielmuseum in Tilburg is gevestigd in een voormalige textielfabriek en vertelt de geschiedenis van de textielindustrie in de regio. Bezoekers kunnen de geschiedenis van de textielproductie ontdekken en kennis maken met innovatieve textielontwerpen en -technieken.

7. Tilburg University: Een beroemde universiteit met een focus op sociale wetenschappen, economie, recht en cultuur. Universiteiten spelen een belangrijke rol in het academische en intellectuele leven van steden en trekken studenten en wetenschappers van over de hele wereld aan.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten