|

Zelf een aanbouw ontwerpen? Ontwerp je uitbouw met onze configurator!

Een aanbouw bij een woning plaatsen is niet bepaald een gemakkelijke opdracht. Er komt namelijk heel wat bij kijken zoals het ontwerp, de indeling, afmetingen, materialen en meer. Bij het plaatsen van een uitbouw komt ook een hoop benodigde ervaring kijken.

Gelukkig bestaat er wel degelijk een manier waarop je de zoektocht naar en het ontwerpen van een aanbouw voor jezelf gemakkelijker kunt maken. De online configurator van De Prefabriek is een onlineapplicatie die je meteen duidelijk zicht geeft op alles wat er bij een aanbouw komt kijken.

Wil je graag zelf een aanbouw helemaal digitaal ontwerpen, zodat je op voorhand al kunt proeven van het eindresultaat? Probeer dan de configurator van De Prefabriek. Hieronder lees je hoe je snel en eenvoudig je eigen ontwerp kunt maken.

Extension configurator window

1. Bepaal de afmetingen van je aanbouw

Als je de configurator opent, dan is de eerste stap het bepalen van de afmetingen van de aanbouw zelf. Dit is belangrijk omdat die afmetingen ook bepalend zijn voor de prijs van de aanbouw. Natuurlijk moeten de afmetingen die je kiest ook praktisch mogelijk zijn. 

In de configurator voer je de buitenmaten voor de breedte en diepte altijd in centimeters in. Vanzelfsprekend gebruikt het team van De Prefabriek dit als basis om de aanbouw effectief uit te voeren op grote schaal. De Prefabriek komt altijd even langs op locatie voor de definitieve metingen.

2. Kies je gewenste opties voor de aanbouw

Daarna is het tijd om op zoek te gaan naar de opties die je in je aanbouw wilt verwerken. Er bestaan heel wat mogelijkheden, zoals het plaatsen van de gevelbekleding in een bepaald materiaal, het plaatsten van een buitenstopcontact, buitenkraan, buitenlicht regenpijp en dergelijke.

3. Ontvang een offerte voor de aanbouw

Het enige wat je nu nog moet doen is je aanvraag bij de Prefabriek vervolledigen en je krijgt snel een offerte in je mailbox. Als jij dat wilt, maakt het team van de Prefabriek een afspraak met jou en kunnen we alles nog een laatste keer doornemen. Zo voldoet de uitwerking van jouw plan helemaal aan je verwachtingen!

Zelf een uitbouw ontwerpen was nog nooit zo makkelijk

Een prefab aanbouw zélf ontwerpen en laten bouwen was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij de Prefabriek configurator beschik je over alle tools die je nodig hebt om snel een visueel beeld te krijgen van hoe jouw aanbouw project er uiteindelijk uit zal zien.

De configurator biedt niet alleen talloze mogelijkheden qua materialen, afmetingen, kleur en design maar is ook nog eens erg gemakkelijk te gebruiken. Het resultaat is dat je zelfs met twee linkerhanden snel een prachtige aanbouw ontwerpt. 

Eenmaal het resultaat er staat, zal het je nog méér voldoening geven omdat je weet dat het écht aan je verwachtingen voldoet. Ontdek wat je met de configurator van De Prefabriek kunt doen en neem het ontwerp van je aanbouw in eigen handen! 

Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Terug naar overzicht

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten