|

Een uitbouw in een week? Hoe dan?

Wil je de beschikbare ruimte én het comfort van je woning verbeteren en optimaliseren? Dan is een uitbouw misschien wel geen slecht idee. Tegenwoordig kost het bouwen van een uitbouw haast geen tijd meer. Natuurlijk wil je wél eerst wat meer informatie over de werkwijze van zo’n aanbouw en wat er allemaal bij komt kijken.

Onderstaande overzicht maakt in elk geval snel duidelijk dat de constructie van zo’n aanbouw helemaal niet lang hoeft te duren. Bij het opzetten van een aanbouw moeten natuurlijk verschillende stappen doorlopen worden. Als klant is het belangrijk dat je daar duidelijk zicht op hebt. Hieronder vind je alle belangrijke informatie en de verschillende stappen dat het proces doorloopt. Zo weet je wat je kunt verwachten:

Scherm­afbeelding 2023 02 14 om 15.05.46

Dag 1: De geveldoorbraak

De eerste stap is het verrichten van de zogenaamde doorbraak. Dit houdt in dat de woning klaar wordt gemaakt voor het bijbouwen van een nieuw gedeelte. Hierbij is het belangrijk dat je woning zelf goed beschermd wordt tegen stof en vuiligheid. De Prefabriek maakt hiervoor gebruik van een groot stofscherm.

Dag 2: Al het graaf- en grondwerk

Vervolgens graaft De Prefabriek de tuin af, zodat er plaats is voor het bouwen van de aanbouw. Een ander belangrijk werk is het voorbereiden van de heipalen, zodat straks alles klaar is voor het plaatsen van de aanbouw zelf.

Dag 3: Plaatsing van de aanbouw

Dan begint het échte werk: op dag drie wordt jouw prefab aanbouw naar jouw woning getransporteerd. Hiervoor gebruiken we bij De Prefabriek een telekraan. Deze kraan zet jouw aanbouw netjes op zijn plek.

Dag 4: Afwerking van de buitenzijde

De afwerking van de aanbouw is natuurlijk van essentieel belang als je wilt dat het resultaat er mooi uitziet. De professionele Prefabriek-installateurs gaan alle installaties met elkaar verbinden tijdens de afwerking. Ook zorgen deze specialisten ervoor dat de aanbouw zowel wind- als waterdicht is, met méér wooncomfort voor jou als resultaat.

Dag 5: Afwerking van de binnenzijde

Ten slotte neemt De Prefabriek de binnenzijde van je aanbouw onder handen. Alles wordt nog eens dubbel gecontroleerd en voor je het weet beschik jij over extra woon-, werk- en ontspanningsruimte. En dat in niet méér dan 5 dagen!

De Prefabriek verzorgd jouw uitbouw in een week

Kortom, een uitbouw in slechts 5 dagen laten bouwen is wel degelijk mogelijk, zolang je hiervoor op de juiste specialist vertrouwt. Bij De Prefabriek ben je zeker van een méér dan professionele aanpak met het oog op een vlotte service en dus klanttevredenheid.

Wil je ook een uitbouw aan je woning laten bouwen? Lijkt een prefab uitbouw je wel iets omdat je dan geen last hebt van een langdurig proces die je woning stoffig maken en je meer stress bezorgd? Dan is prefab vast en zeker iets voor jou. Ontdek de vele mogelijkheden bij De Prefabriek en voor je het weet is je woning een stukje groter! Kom een kijkje nemen in onze showroom of ontwerp je uitbouw zelf met behulp van onze configurator!

Terug naar overzicht

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten