Garage 1@2x

Garage aanbouwen

Met een garage uitbouw creëer je eenvoudig extra ruimte aan huis. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het opbergen van spullen, stallen van fietsen, of parkeren van je auto. En dankzij de extra vierkante meters is de kans ook nog eens groot dat je woningwaarde stijgt. Dat maakt het een goede investering. Benieuwd naar de kosten van een garage uitbouw? Bij De Prefabriek ontwerp jij jouw prefab garage eenvoudig online en krijg je direct inzicht in de prijs. 

Bekend van o.a.

Mogelijkheden bij een garage aanbouw

Tijdens het ontwerpen van een garage aanbouw krijg je verschillende opties te zien. Daarmee stel je zowel de binnen- als de buitenkant van het ontwerp volledig naar eigen wens samen. Zo krijg je echt een prefab garage die aan al je wensen voldoet. Goed om te weten is dat De Prefabriek vijf opties biedt voor de pui.  Een standaard garagedeur hoort daar niet bij. Dat heeft als voordeel dat de aanbouw multi-inzetbaar is. Je kunt het niet alleen als garage, maar ook als extra woonruimte gebruiken. 

Garage 4@2x

De juiste pui voor het uitbouwen van de garage

Veruit de meest gekozen optie voor een garage uitbouw is de harmonicadeur. Deze is uitsluitend verkrijgbaar met aluminium kozijnen en heeft als grote voordeel dat je de complete pui kunt openzetten, waardoor je een auto makkelijk naar binnen rijdt. Daarnaast kun je ook kiezen voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. De openslaande tuindeuren zijn er met en zonder roedes en de schuifpui is er zowel twee- als vierdelig. Denk goed na over welke optie het beste past bij het beoogde gebruik.

Garage 5@2x

Kosten van een garage uitbouw

De kosten voor het uitbouwen van een garage, zijn afhankelijk van meerdere factoren. Met name de grootte van is van invloed op de prijs, maar ook de gekozen materialen en extra opties kunnen de prijs beïnvloeden. Gelukkig kun je met onze configurator heel gemakkelijk de kosten voor jouw aanbouw berekenen. Zo zie je steeds welke invloed elke optie heeft op de prijs. Handig, toch?

Let op: als je een houten uitbouw plaatst aan je woning, heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Bekijk hier tot welke grootte je aanbouw vergunningsvrij is.

Prefab garage uitbouw binnen 5 dagen

Klaar? Bouwen maar! Bij De Prefabriek realiseren we jouw garage uitbouw al binnen vijf dagen. Dat komt omdat wij de complete aanbouw al in zijn geheel voorbereiden in onze fabriek. Daardoor hebben we nog maar vijf dagen nodig op locatie. Twee dagen voor de voorbereiding, één dag voor het plaatsen van de prefab garage én twee dagen voor de afwerking. Na vijf dagen kun je de garage uitbouw dus al in gebruik nemen en heb je helemaal nergens meer omkijken naar. Hoe fijn is dat? 

Heb je vragen, behoefte aan advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020-3317470 of [email protected]. Wist je trouwens dat we een showroom hebben in zowel Amsterdam als Elshout (in de buurt van ’s-Hertogenbosch) waar je alle materialen, designs en opties in het echt kan komen bekijken? In Amsterdam ben je zelfs van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Een showroomafspraak in Amsterdam plan jezelf gemakkelijk in op onze website Showroom afspraak maken. Uiteraard kan dit ook via e-mail of telefonisch als je dat prettiger vindt. Voor een afspraak in Elshout, bel of e-mail ons graag even.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten