Aanbouw

Meer woonruimte nodig? Jouw aanbouw in Purmerend is zo geplaatst!

Gegarandeerd. Volledig maatwerk.

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

Group 2@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

Prefabriek homepage stap2test

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

Content columns 3

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre showroom Amstelveen

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Purmerend en wil jij vooraf precies weten hoe jouw prefab aanbouw er uit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij ontvangen je graag met een kop koffie en bespreken met jou alle mogelijkheden en laten alle opties zien.

Pre uitbouw amsterdam

Ontwerp zelf je uitbouw in Purmerend

Wil je zelf aan de slag met het ontwerp van jouw aanbouw in Purmerend? Dat kan. Wij hebben een eenvoudig te gebruiken online configurator ontwikkeld, waarbij je zelf stap voor stap je voorkeuren en wensen opgeeft.

 • In 5 dagen geplaatst
 • Geen wekenlange verbouwing
 • Schoon opgeleverd

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Het geeft aan dat wij volledig vertrouwen op onze bouwoplossingen. En zo hopelijk jouw vertrouwen weten te winnen.

Wist je dat…

Purmerend bekend staat om zijn schilderachtige landschap en zijn rijke architectonische erfgoed? Het ligt ongeveer 24 kilometer ten noorden van Amsterdam. Feiten over architectuur en cultuur van Purmerend:

 • Purmerend heeft een rijk bouwkundig erfgoed, met een mix van traditionele en eigentijdse gebouwen. Veel van de oudere gebouwen in het stadscentrum zijn gebouwd in de stijl van de Nederlandse Gouden Eeuw, gekenmerkt door puntgevels, hoge en smalle proporties en trapgevels.
 • De stad heeft ook een aantal historische gebouwen uit de 19e eeuw, zoals het stadhuis, het gerechtsgebouw en de bibliotheek. Deze panden zijn typisch gebouwd in de Nederlandse neorenaissancestijl, die zich kenmerkt door de symmetrische opzet, centrale entree en schilddak.
 • Purmerend herbergt een aantal openbare en particuliere gebouwen die zijn ontworpen in de bouwstijl van de Amsterdamse School. Deze stijl staat bekend om zijn bakstenen constructie, versieringen en het gebruik van gebogen lijnen.
 • De stad kent een aantal naoorlogse modernistische panden en de afgelopen jaren zijn er in Purmerend een aantal nieuwbouwwijken gebouwd in een eigentijdse bouwstijl, deze panden kenmerken zich doorgaans door een moderne vormgeving, minimalisme en gebruik van glas, staal en beton.
 • Purmerend wordt omgeven door landelijk gebied en heeft veel historisch beschermde boerderijen, een deel van de boerderijen is nog steeds in bedrijf en is aangepast voor gebruik als woonhuis, kantoor en ander gebruik, deze boerderijen vormen een belangrijk onderdeel van het bouwkundig erfgoed van Purmerend.
 • Er zijn ook een aantal nieuwe woningbouwprojecten die zijn gebouwd met een duurzame focus en waarin ook moderne technologie is verwerkt om ze energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken.
 • Ook het stadhuis van Purmerend is een belangrijk architectonisch kenmerk van de stad, ontworpen in de stijl van de Nieuwe Barok en gebouwd in de jaren twintig.
 • Net als veel andere steden stimuleert de gemeente Purmerend het gebruik van duurzame bouwmaterialen, energiezuinig ontwerpen en systemen bij nieuwbouw en stimuleert het moderniseren van bestaande gebouwen.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

 • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
 • Speel met alle mogelijkheden
 • Direct inzicht in de kosten