Pre den bosch landing img v02

Aanbouw Oosterhout

In 5 dagen staat je aanbouw, ontwerp hem zelf in onze configurator!

  • Bepaal afmeting, materiaal, afwerking, en meer
  • Direct inzicht in de kosten
  • Bereken de meerwaarde van je huis

Bekend van o.a.

In drie stappen naar meer woonruimte

1 maak ontwerp@2x

Ontwerp zelf je aanbouw of bezoek onze showroom.

2 bekijk werkwijze@2x

Al jouw wensen bekend? Dan komen we langs en meten alles in.

3 plaatsen@2x

Tijd voor het plaatsen. Binnen 5 dagen staat je aanbouw.

Pre den bosch showroom img

Kom langs in onze showroom

Wil jij een uitbouw laten plaatsen in Oosterhout, en wil jij vooraf precies weten hoe de uitbouw eruit komt te zien? Kom dan langs in onze showroom. Ervaar hoe we werken, stel al je vragen en krijg direct een offerte op maat!

Pre den bosch uitbouw

Uitbouw Oosterhout? In 5 dagen geplaatst!

Wil je groter wonen? Door onze unieke werkwijze hoef jij niet lang in een verbouwing te zitten! Nadat jij je aanbouw zelf ontworpen hebt in onze configurator, wordt hij helemaal door ons gemaakt in onze werkplaats. Wanneer we klaar zijn brengen we hem in zijn geheel naar je toe!

  • In 5 dagen geplaatst
  • Geen wekenlange verbouwing
  • Schoon opgeleverd, geen stof en puin

Nog niet overtuigd?
Wat De Prefabriek uniek maakt

Pre icons kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren al onze bouwoplossingen zelf. Zo houden we de complete regie en garanderen we de hoogste kwaliteit.

Pre icons snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Door onze slim uitgedachte bouwsystemen werken we snel. En onze jarenlange ervaring zorgt voor een vakkundig resultaat.

Pre icons transparant

100% transparantie 

Direct de kosten berekenen van jouw uitbouw. Vooraf zorgen we ervoor dat alles helder is. Achteraf geen ongewenste verrassingen.

Pre icons hoog afwerkingsniveau

Hoog afwerkingsniveau

Een vanzelfsprekendheid. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat binnen no-time dubbel en dwars op.

Pre icons isolatiewaarde

Isolatiewaarde +++

Door de gebruikte materialen hebben onze prefab-bouwoplossingen een hoge isolatiewaarde. Fijn voor jezelf en je energierekening.

Pre icons garantie

10 jaar garantie

Dit geeft aan dat wij volledig vertrouwen op de kwaliteit onze bouwoplossingen.

Wist je dat…

1. Gothiek en Renaissance architectuur: Oosterhout heeft een rijke architecturale erfenis met gebouwen die dateren uit de gotische en renaissancetijdperken. De Sint-Jansbasiliek, oorspronkelijk gebouwd in de 15e eeuw, is een prachtig voorbeeld van gotische architectuur, terwijl het Oude Mannen- en Vrouwenhuis, opgericht in 1516, een mooi voorbeeld is van Renaissance-architectuur.

2. Kasteel van Oosterhout: Het Kasteel van Oosterhout, ook bekend als Slotje van Oosterhout, is een opvallend historisch gebouw in de stad. Het kasteel dateert uit de 12e eeuw en heeft door de eeuwen heen verschillende renovaties ondergaan, waarbij het zijn huidige neoclassicistische uiterlijk kreeg.

3. Stadhuis: Het stadhuis van Oosterhout, gebouwd in 1761, is een ander opmerkelijk architectonisch monument in de stad. Het stadhuis is gebouwd in classicistische stijl en heeft een imposante gevel met pilasters en een fronton.

4. De Leijsenhoek: De Leijsenhoek is een historische straat in het centrum van Oosterhout, bekend om zijn schilderachtige gebouwen en gezellige sfeer. De straat wordt geflankeerd door oude huizen met karakteristieke gevels en wordt beschouwd als een van de charmantste delen van de stad.

5. Heilige Driehoek: Oosterhout herbergt de “Heilige Driehoek”, een uniek gebied met drie kloosters: Sint-Catharinadal, Sint-Paulusabdij en Onze Lieve Vrouwe Abdij. Deze kloosters spelen een belangrijke rol in de religieuze geschiedenis en het culturele erfgoed van de stad.

6. Museum Oud-Oosterhout: Museum Oud-Oosterhout is een culturele instelling die de geschiedenis van de stad en haar omgeving documenteert. Het museum herbergt een diverse collectie artefacten, foto’s en documenten die het verleden van Oosterhout tot leven brengen.

7. Evenementen en festivals: Oosterhout organiseert verschillende evenementen en festivals die de lokale cultuur en gemeenschap vieren. Voorbeelden hiervan zijn de jaarlijkse braderieën, carnavalsoptochten en muziekfestivals die de stad tot leven brengen met kleurrijke festiviteiten.

Ontwerp nu jouw aanbouw in onze configurator

  • Snel en makkelijk jouw uitbouw ontwerpen
  • Speel met alle mogelijkheden
  • Direct inzicht in de kosten